• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  VIDEO/ GUVERNAREA LEGALIZEAZĂ BANII FURAȚI DIN SISTEMUL BANCAR

    VIDEO/ GUVERNAREA LEGALIZEAZĂ BANII FURAȚI DIN SISTEMUL BANCAR

    26.07.2018  

    „Acest proiect nu înseamnă decât reciclarea banilor murdari și legalizarea unor profituri obținute ilegal, care au fost infiltrare în Republica Moldova prin diverse metode. Autorii acestui proiect se apără spunând să subiecții declarării voluntare a bunurilor sunt cetățenii R. Moldova, cu excepția persoanelor fizice care au ocupat sau ocupă funcția de președinte al țării, prim-ministru etc. Dar oare, stimați guvernați, nu suntem noi țara unde cei mai mulți demnitari de rang înalt își pun averile pe soacre, nepoți și alte rude îndepărtate?”, a menționat Alina Zotea-Durnea după ce fracțiunea PL a păsărit ședința.

    „Până astăzi deputații opoziției și cetățenii nu cunosc rezultatul raportului Kroll 2, ceea ce ne duce la gândul că acest lucru se ascunde și nu se face public pentru ca să se legalizeze frauda bancară, fără publicarea numelor implicate”, a mai adăugat Alina Zotea-Durnea.

    „Acești guvernanți mai propun ca statul, în persoana autorităților publice, să garanteze subiecților declarării voluntare, că nu pot fi urmăriți pentru neachitarea impozitelor și taxelor aferente bunurilor declarate voluntar”, a spus deputata liberală.

     


Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com