• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă: Unirea și punctum!

    Dorin Chirtoacă: Unirea și punctum!

    10.07.2018  

    Acesta este răspunsul, dar anume în limba română la ceea ce ați spus în ...limba rusă (https://bit.ly/2L3o1CN).

    Chestiunea cu: "mă iubește, nu mă iubește", este din opera cu fetițe care ghicesc în romanițe. Ați avut nevoie de un pretext, l-ați inventat, destul de copilăresc însă.

    În dictatură nimeni nu măsoară nimic, toți se unesc și dau jos regimul. Pe mine mă întrebau oamenii din mulțime de ce nu iau cuvântul. Le-am spus că vă opuneți. Nu m-au crezut. Le-ați demonstrat-o.

    În 2015, alături de Dodon și Usatii nu era o problema să protestati, punând: "batista pe țambal" (https://bit.ly/2KIgH36), cu privire la integrarea europeană? 
    În plus, în 2017, ați spus: "Nu poate fi impusă sau făcută unirea așa cum s-a întâmplat altă dată."(https://bit.ly/2KWYLkx).
    Recent ați mai spus că despre Unire că este aiureală (https://bit.ly/2NH4LMO). 
    Acum ați trecut la măsurătul iubirii. Un fel de "evoluție", de la țambal ...la romanițe. De ce? Există totuși acest risc de care se vorbește, al înlocuirii unui clan, cu alte clanuri?

    Să fie clar, Unirea cu România - acesta este obiectivul integrării europene. Reîntregirea neamului românesc va avea loc în secolul XXI! Oricâți bufoni, țopici, pitici, romanițe și tambaluri ne vor stă în cale, tot asta vom face - Unirea! Putem merge pe același drum, cel puțin, până dăm jos dictatură, regimul Plahotniuc - Dodon. Apoi, dacă o să vreți, o să puneți umărul la Unire, dacă nu - nu.

    Unirea oricum va fi avea loc, iar când acest lucru va fi iminent, va veți declara și voi unioniști, la fel că mulți alții.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com