• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  VIDEO/Dorin Chirtoacă a prezentat documente ce atestă creditele luate de la BEM de familia Grecianîi, în valoare de aproape 5 milioane de Euro
  15.07.2019     
  Consiliul Republican al PL a decis participarea PL în alegerile locale din 20 octombrie
  14.07.2019     
  PL a comemorat 70 de ani de la cel mai mare val al deportărilor staliniste
  06.07.2019     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  REACȚIA lui Valeriu MUNTEANU cu privire la sondajele de opinie ale PD care manipulează opinia publică

  REACȚIA lui Valeriu MUNTEANU cu privire la sondajele de opinie ale PD care manipulează opinia publică

  14.05.2018  

  Astăzi au mai apărut două sondaje, unul mai mincinos ca celălalt. Ele se bat cap în cap în ceea ce privește ordinea candidaților. Ambele sunt politice și lansate din disperare de doi candidați: candidata Binomului, Silvia Radu și candidatul DA, Andrei Năstase.

  Compania „Intellect Group”, care a produs primul sondaj, este a lui Vladimir Plahotniuc, organizația respectivă a fost creată special pentru asemenea operațiuni de manipulare în slujba lui Vladimir Plahotniuc. Nici măcar nu are rost să pierdem vremea să îl combatem. E un sondaj făcut pe un colț de masă la Club Nobil.

  Mult mai interesantă este situația BOP. În primul rând, este un sondaj complet depășit. Datele au fost culese încă în aprilie, fără să surprindă nimic din dinamica recentă a campaniei electorale. Ce măsoară BOP este de fapt scorul candidaților la începutul campaniei electorale, de parcă campania electorală nu a contat deloc. Deci un fals programatic.

  Barometrul de opinie este realizat și prezentat de susținătorii lui Andrei Năstase — Arcadie Barbăroșie și Victor Ciobanu. E ca și cum Alina Zotea și Corina Fusu ar veni în fața dumneavoastră cu un sondaj de opinie publică din aprilie și l-ar prezenta cu mare fast. Le-ați crede? Ei bine, la fel îi cred și eu pe cei doi politruci convertiți în experți independenți. BOP nu are nicio valoare practică. Ceea ce fac ei înseamnă disperare că Andrei Năstase nu va reuși să treacă în turul al doilea. S-a plafonat, a rămas unde era la începutul campaniei, iar dinamica candidaturii mele este în creștere. Sunt singurul candidat care, de la anunțarea candidaturii până astăzi are o dinamică pozitivă! Și încă nu am ajuns la ziua votului! Mai avem câteva zile de surprize și de luptă! Eu lupt, nu mă ascund!

  Nu vă lăsați păcăliți de sondajele disperaților care vor pierde totul la aceste alegeri. Putem să câștigăm! Hai că se poate!

  Împreună facem Istorie!

  Valeriu Munteanu, candidat la funcția de primar al mun. Chișinău

  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 4094056  | ieri: 1951 |  azi: 528 |  online: 20     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97