• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (VIDEO) Valeriu Munteanu, candidatul PL pentru funcția de primar al Chișinăului s-a lansat oficial în campania electorală

    (VIDEO) Valeriu Munteanu, candidatul PL pentru funcția de primar al Chișinăului s-a lansat oficial în campania electorală

    18.04.2018  

    Astăzi, 18 aprilie, a avut loc lansarea oficială a lui Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal pentru funcția de primar al municipiului Chișinău.

    În debutul evenimentului, Dorin Chirtoacă a venit cu un mesaj de susținere și încurajare pentru Valeriu Munteanu, exprimându-și convingerea ca anume dl Munteanu va fi cel care va continua implementarea proiectelor demarate de către Dorin Chirtoacă.

    „De ce Valeriu Munteanu? Pentru că luptă și nu se ascunde, pentru că din prima zi s-a opus regimului dictatorial al lui Plahotniuc-Dodon, din moment ce a fost adusă uzurpatoarea Silvia Radu, pe ușa din spate a primăriei. Valeriu Munteanu este singurul candidat care nu are în spate oligarhi aparținând regimului și nu are în spate persoane care să fi fost implicate în furtul de la Banca de Economii, în concesionarea Aeroportului sau în privatizarea Băncii de Economii. Dl Munteanu are ceea ce nu au nimeni dintre toți ceilalți: 4 fetițe și soția. Iată pe cine are în spate Valeriu Munteanu, nu diverse persoane dubioase și aceasta este garanția faptului că dl Munteanu va fi in serviciul cetățenilor Chișinăului în continuare, pentru că va lupta pentru viitorul copiilor săi”, a subliniat Dorin Chirtoacă.

    În opinia  lui Dorin Chirtoacă, alegerile din Chișinău sunt „singura șansă pentru a opri dictatura care s-a instalat în R. Moldova” și a îndemnat chișinăuienii să-și dea votul, pe 20 mai, pentru Valeriu Munteanu.

    Discursul integral.

    ”Vreau să vă mărturisesc, după 20 de ani de la absolvire, Valeriu Munteanu este mândria mea, pentru că este o personalitate consecventă, un tânăr realizat și un model de cetățean activ. Valeriu Munteanue este elevul cu lecția învățată, la istorie și limba română.Valeriu Munteanu este românul din Basarabia care a revenit la vatră pentru a deveni primar, deputat și ministru. Valeriu Munteanu este omul care cunoaște, poate și reușeste să ne convingă și să ne unească în fapte bune”, a spus Daniela Vacarciuc, directorul Liceului vasile Alexandri, care a fost și profesoara lui Valeriu Munteanu.

    Cu acest prilej, și deputatul Roman Boțan i-a adresat lui Valeriu Munteanu un mesaj emoționant, apreciindu-i calitățile și devotamentul de lider, ce ar face față cu brio în fața provocărilor de orice fel.

    .„Valeriu Munteanu este totalmente dedicat acțiunii, devotat cetățenilor și societății pe care o servește cu drag cu dragoste și responsabilitate. A fost primar în localitatea sa de baștină, parlamentar și ministru. În toate funcțiile deținute a dat dovadă de capacitate, de abnegație în muncă, fiind o persoană extrem de organizată, respectiv, rezultatele sale îl fac remarcabil. Valeriu Munteanu este un bun român, un familist convins și un cetățean onest, este un exemplu și un reper pentru generația de astăzi care demonstrează că acolo unde există dragoste, grijă și muncă, cu siguranță sunt și rezultate. Este responsabil pentru angajamentele sale, de aceea primarul Valeriu Munteanu, primar al Chișinăului este garanția reușitei pentru capitală”, a ținut să menționeze Roman Boțan.

    „Candidez pentru postul de primar al Chișinăului pentru că iubesc Chișinăul, chișinăuienii și pe toți cei care au ales să locuiască în orașul nostru drag. Vreau să fiu primar pentru că sunt singurul candidat cu un program credibil și realist. Îmi asum această răspundere pentru că sunt singurul candidat care a dovedit că vrea, știe și poate. Sunt singurul candidat care a mai ocupat funcția de primar și știe ce înseamnă aceasta, pentru că legile sunt aceleași, și pentru Primăria Floreni, pe care am condus-o cu succes, și pentru Primăria Chișinău.”

    Anume așa și-a început discursul Valeriu Munteanu în fața tuturor cetățenilor și a colegilor liberali care au venit să-l susțină și să-și exprime suportul plenar pentru faptul că a dat curaj să se avânte într-o cursă electorală deloc ușoară.

    Valeriu Munteanu a menționat că are un singur obiectiv: bunăstarea și fericirea chișinăuienilor, și știu că un oraș bogat este un oraș cu oameni prosperi, cu siguranța zilei de mâine. Așadar, toate proiectele sale sunt subordonate acestui scop suprem.

    „Planul meu este să atrag bani în Chișinău pentru a finanța investițiile. Prioritare, în prima perioadă, vor fi investițiile care vor aduce pentru Chișinău și chișinăuieni profit, slujbe bine plătite și dezvoltare. Dacă nu acționăm repede, Chișinăul se ruinează și moare. Dar dacă facem ce trebuie, Chișinăul va renaște și va deveni o splendidă capitală europeană.”, a conchis Valeriu Munteanu.

    Programul complet al lui Valeriu Munteanu este disponibil aici: http://primar.md/program/


     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com