• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Pregătire de CONGRES. La Călărași, liberalii și-au ales conducerea și au trasat planuri pentru toamna acestui an
  25.06.2018     
  Liberalii au adus un omagiu victimelor primului val de deportări staliniste din 12-13 iunie 1941
  15.06.2018     
  Limba de comunicare între cetățenii republicii nu poate fi decât limba oficială - limba română
  04.06.2018     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu: ”Michalko i-a bătut obrazul lui Plahotniuc”

  Valeriu Munteanu: ”Michalko i-a bătut obrazul lui Plahotniuc”

  16.03.2018  

  Ieri, ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko i-a tras (din nou) mâța pe spinare lui Vladimir Plahotniuc, președintele Partidului Democrat, pentru că acesta, una spune și „alta fumează”.

  Ca orice instituție solidă, delegația UE face zilnic revista presei de la Chișinău, unde a descoperit, un abis între declarațiile de vitrină ale PD privind „susținerea unui candidat unic pro-european la primăria Chișinău” și acțiunile reale ale guvernării de denigrare a candidaților anti-oligarhici, anunțați deja și chiar proliferarea de minciuni gratuite la posturile TV ale cărui proprietar este Vladimir Plahotniuc.

  În acest sens, a se vedea toate lăturile turnate, în ultima săptămână, în capul liderului PPDA de către mașinăria de „distrus oameni” a Partidului Democrat și de asemenea scornirile propagandistice privind „urmărirea penală a unuia dintre frații mei”, mesaj mincinos tirajat intens, timp de două zile, de trustul de presă al PD.

  Astfel, pentru a drege busuiocul și a unge ochii partenerilor europeni, subit, ieri seara, a apărut la unul dintre posturile TV ale domnului Plahotniuc, o știre, chipurile de dezmințire a informației mincinoase pe care au diseminat-o despre unul dintre frații mei, dar analiza atentă a acestei „opere” demonstrează că spiritul și logica acestei știri transpiră puternic a propagandă.

  Nimeni nu crede în intențiile „nobile” ale PD de a susține un candidat unic pro-european pentru primăria Chișinău, ori guvernarea lovește metodic și perfid în toți cei care le încurcă să preia primăria pe căi necurate, driblând voința reală a alegătorilor din Chișinău. În același timp, o scăldă în lauri pe Silvia Radu, omul fidel și poslușnic al binomului Plahotniuc-Dodon, încercând să prostească alegătorul din Chișinău cu neprihănirea și independența politică a fostului director de la Union Fenosa, cu salariu de 603 000 lei pe lună, bani incluși în facturile la energia electrică a cetățenilor, inclusiv a tuturor locuitorilor municipiului Chișinău.

   

  Valeriu Munteanu,

  Vicepreședintele PL

  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 3624078  | ieri: 1084 |  azi: 244 |  online: 30     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97