• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  LIVE: Ion Cebanu, președintele fracțiunii PL din CMC susține o conferință de presă

    LIVE: Ion Cebanu, președintele fracțiunii PL din CMC susține o conferință de presă

    12.02.2018  

    Liderul fracțiunii Partidului Liberal (PL) în Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Cebanu, în cadrul unei declarații de presă, a lansat un apel public în adresa așa numitei primărițe-interimare a municipiului Chișinău, Silvia Radu.

    „Am ascultat cu atenție ce s-a întâmplat dimineață și am constatat un lucru extrem de important, că așa-zisa reformă începută este ca nuca de perete. Este luată de la coadă reforma asta și pornită cu totul invers. O întreagă ramură este pusă sub bătaie din cauza unor ambiții ale lui madam Radu. Vreau să semnalez un abuz din partea respectivei doamne, la 22 decembrie anul trecut am aprobat bugetul municipal, odată cu aprobarea lui, am aprobat și bugetul Direcției Sănătate, unde am prevăzut anumite lucrări, anumite achiziții pentru diferite domenii de activitate ale Direcției Sănătate pentru diferite spitale. Deci – prevederi foarte clare, unde am prevăzut suma-instituția medicală. Aceste instituții medicale urmau din 1 ianuarie anul curent să facă achizițiile necesare, procedurile de licitație, în așa fel încât ori să procure lucrurile de care au nevoie, ori să procure lucrările de care au nevoie”, a menționat Ion Cebanu.

    Prin urmare, el a vorbit despre acțiunile Primarului interimar cu privire la decizia luată de CMC. „Ce face doamna cu pricina? Dânsa, printr-o proprie dispoziție, suspendă decizia Consiliului municipal, acesta este un abuz din partea doamnei. Pentru ce trebuie să sufere spitalele? Noi, consilierii, pentru ce am aprobat bugetul la 22 decembrie? Ca doamna în cauză să suspende deciziile Consiliului?”, a menționat el.

    În același timp, liberalul a efectuat un apel public către Silvia Radu. „Facem apel și atenționare publică – să-și revadă propria dispoziție ca fiind una abuzivă, altfel va fi atacată în judecată”, a declarat Ion Cebanu.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com