• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  PL solicită CEC excluderea PSRM din cursa electorală
  04.02.2019     
  PL s-a lansat oficial în campania electorală
  03.02.2019     
  PL a depus actele la CEC pentru a se înregistra în cursa electorală
  24.01.2019     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  FOTO: Conducerea PL, deplasarea la Hâncești, Cantemir și Leova

  FOTO: Conducerea PL, deplasarea la Hâncești, Cantemir și Leova

  11.02.2018  

  În această sâmbătă, conducerea Partidului Liberal a avut deplasări în trei raioane ale republicii, Hâncești, Cantemir și Leova, unde a avut loc ședințele Consiliilor Teritoriale ale Organizațiilor partidului din aceste raioane. La eveniment au participat Mihai Ghimpu, președintele PL, Valeriu Munteanu, vicepreședintele PL, Ștefan Vlas, deputat PL și Ion Cebanu, președintele TL.

  În cadrul întrevederilor, Mihai Ghimpu a vorbit despre situația social-politică din republică, despre anul 2018 – anul Centenarului Marii Uniri și acțiunile partidului planificate, pentru a marca cei 100 de ani de la reântregirea neamului românesc, precum și despre anul electoral 2018.

  Mihai Ghimpu a subliniat că Partidul Liberal este mai puternic ca niciodată, și pregătit să participe la o nouă campanie lectorală din care să iasă cu rezultate bune. ”Nimeni nu lovește în cineva, care nu contează. Dacă membrii PL sunt loviți, sunt arestați sau sunt presați să părăsească partidul și să adere la partidul de guvernământ sau sateliții lui ănseamnă că oamenii din partid și partidul contează”, a spus Mihai Ghimpu.

  Președintele PL a ținut să le mulțumească președinților de organizații locale din cele trei raioane, pentru că au rămas fideli partidului și nu au căzut în capcana manipulării și propagandei mediatice pornită împotriva Partidului Liberal. ”Îndiferent de presiuni, indiferent de obstacole, uniți noi suntem o forță. O forță pe care mulți vor să o înăbușe, dar nu le va reuși”, a transmis Mihai Ghimpu.

  Vicepreședintele Paridului Liberal Valeriu Munteanu a vorbit celor prezenți despre ”reforma electorală” votată de PD și PSRM, care în viziunea liberalilor este neconstituțională. ”Reformă” făcută pe ascuns, prin care guvernarea și Dodon vor să se mențănă la putere și după 2018.

  Duminică, conducerea partidului vor avea întrevederi cu liberalii unioniști din nordul republicii. Vom reveni cu detalii.

  FOTO:

  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2019 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 3854164  | ieri: 1502 |  azi: 33 |  online: 33     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97