• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Dorin Chirtoacă în numele democrației și în semn de protest și-a dat demisia din funcția de primar al Chișinăului: "Eu am primit mandatul de la cetățeni, nu de la Plahotniuc, Dodon sau Leancă"
  16.02.2018     
  LIVE: Ion Cebanu, președintele fracțiunii PL din CMC susține o conferință de presă
  12.02.2018     
  Foto: Liberalii din teritoriu la discuții cu conducerea PL
  12.02.2018     
 • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu: Subiectul n-a fost despre urâțenia bradului, ci despre managementul prost al Silviei Radu

  Valeriu Munteanu: Subiectul n-a fost despre urâțenia bradului, ci despre managementul prost al Silviei Radu

  04.12.2017  

   "O epopee rușinoasă, această trilogie este o catastrofă mangageriala a PD, care a eșuat, Chișinăul este unică capitală europeană, care n-a inaugurat bradul pe 1 decembrie. PD trebuie să-și asume responsabilitatea și să nu se ascundă în spatele dnei Radu, pentru că li se văd foarte bine urechile.

  Scandalul scandalos s-a văzut foarte urât și din Europa. Discutăm cu un eurodeputat și el a spus că exuberanța PD-ului demonstrează că apare unnou focar de oligarhie. Noi încercam să va ajutăm. Se confirmă binomul PD-PSRM. Socialiștii au fost docili, cuminței la acest subiect. Subiectul n-a fost despre urâțenia bradului, ci despre management.

  Insist, că cel de-al doilea brad a fost tăiat fără autorizație și fără a plăți pentru daunele aduse mediului.Nu poate fi considerat un brad al Chișinăului, este un brad oligarhic. Locuitorii capitalei și ai replublicii trebuie să se gândească dacă să vina sau nu.

  Dna Radu nu a răspuns la întrebarea dacă are sau nu o autorizație. PD încearcă să devieze de la subiect, să mă învinuiască pe mine de toate relele. Am aflat că mint, că sunt corupt, că aș fi comunist, misogin, nu știu dacă dumneai înțelege cuvântul, am acasă 5 femei, soția și patru fete, chiar este o ofensă foarte mare pentru mine.

  Prin sms, am folosit un motofierăstrău teleghidat. Nu am trimis nimănui sms-uri", a conchis ironic, vicepreședintele PL

   

  Comentarii Adaugă comentariu
  Nume, Prenume *:
  E-mail:
  Comentariu * caractere rămase
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2018 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori: 3282469  | ieri: 1111 |  azi: 318 |  online: 8     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 23-26-89, 24-35-69, 22-80-97
Fax: +(373 22) 22-80-97