• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liberalii cer socialiștilor întoarcerea celor 9 milioane de lei cheltuiți pentru desfășurarea Referendumului și demisia din CMC

    Liberalii cer socialiștilor întoarcerea celor 9 milioane de lei cheltuiți pentru desfășurarea Referendumului și demisia din CMC

    23.11.2017  

    Liderul consilierilor municipali din partea Partidului Liberal (PL), Ion Cebanu, a cerut, de la fracțiunea consilierilor socialiști, întoarcerea celor 9 milioane de lei cheltuiți pentru desfășurarea Referendumului de demitere a primarului general suspendat, Dorin Chirtoacă, și demisia din cadrul instituției.

     Ion Cebanu a menționat că din cauza socialiștilor nu au loc ședințele Consiliului Municipal Chișinău și se blochează activitatea acestora.

    „Toată activitatea socialiștilor până acum a fost de a boicota ședințele. Au țipat, au blocat tot ce se poate de blocat și s-a terminat totul cu Referendumul. Pe lângă pagubele aduse bugetului municipal, s-a făcut și pagube țării. Asta dovedește că acest partid este unul nociv. Asemenea politicieni nu au ce căuta în politică. După un asemenea eșec trebuie să-și dea demisia”, a spus Ion Cebanu.

    Și deputatul PL, Alina Zotea în cadrul ședinței Parlamentului  a felicitat și a mulțumit chișinăuienilor care nu au ieșit la referendumul organizat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

    ”Vreau să aduc mulțumiri alegătorilor din mun. Chișinău, care nu au participat la referendumul ilegal organizat de Partidul Socialiștilor. Ei, au acordat pentru a patra oară votul de încredere lui Dorin Chirtoacă.
    Cei care au organizat acest referendum ilegal să întoarcă în buget 9 milioane de lei, iar membrii care se află în acest Consiliu Municipal să își dea demisia, este rușinos”, a declarat Alina Zotea, 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com