• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dodon și socialiștii, campioni în organizarea referendumurilor, pe banii cetățenilor!

    Dodon și socialiștii, campioni în organizarea referendumurilor, pe banii cetățenilor!

    21.11.2017  

    După ”victoria” obținută în cadrul referendumului de pe 19 noiembrie în Chișinău, Dodon și socialiștii lui au prins din nou la curaj. Aceștia au anunțat astăzi, că inițiază un nou referendum, de această dată la nivel republican, prin care Republica Moldova să treacă de la forma de guvernământ parlamentară la cea prezidenţială.

    Considerăm, că aceste planuri obscure, puse la cale în laboratoarele Kremlinului au un scop bine definit, cel de-a îngenunchea republica în fața lui Putin. Considerăm, că Dodon și socialiștii lui, nici în al 12-lea ceas nu au învățat din greșelile comise anterior. După ce au aruncat în vânt 9 milioane de lei, pentru organizarea referendumului din Chișinău, care a eșuat, socialiștii sunt gata să scoată din nou din buzunarul cetățeanului alte 70-80 milioane de lei, pentru satisfacerea unui alt moft al lui Dodon, cel de-a avea puterea absolută.

    Partidul Liberal amintește, că anterior, Dodon a mai propus un referendum consultativ, care urma să se desfășoare pe data de 24 septembrie, dar la sesizarea deputaților PL a fost declarat neconstituțional, iar referendumul local din 19 noiembrie din Chișinău a eșuat, prin curajul și demnitatea locuitorilor, care nu au dorit să participe la această farsă.

    În acest sens, Partidul Liberal subliniază că va depune toate eforturile, pe toate căile legale posibile, pentru a zădărnici aceste planuri obscure ale socialiștilor. Partidul Liberal îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să nu semneze pe listele socialiștilor, să boicoteze aceste jocuri meschine puse la cale de Dodon, prin care se încercă să ne ia ultima fărâmă de libertate.

    Serviciul de presă al PL

    21.11.2017

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com