• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Tinerii Liberali au adresat un demers Primăriei. În Chișinău ar putea exista Bulevardul Unirii

    Tinerii Liberali au adresat un demers Primăriei. În Chișinău ar putea exista Bulevardul Unirii

    27.03.2017   Foto: http:

    Tinerii Liberalii au organizat astăzi un flashmob, în fața Primăriei mun. Chișinău, în cadrul căruia au înaintat un demers de a schimba denumirea bulevardului Moscova, din sectorul Rîșcani al capitalei, în „bulevardul Unirii”.

    Ion Purice, Președintele Clubului Studenților Liberali a accentuat importanța zilei de 27 martie 1918 pentru Republica Moldova. „Acum 99 de ani s-a împlinit un vis mare al românilor dintre Prut și Nistru, au reușit să realizeze acel deziderat să fie uniți împreună într-o țară mare, puternică. Românii din Basarabia au fost primii care au făcut acest pas în realizarea unirii. La 99 ani de la acea vreme sperăm să înfăptuim acele lucruri pe care înaintașii noștri au reușit să le facă, să fim acasă în România mare măcar la anul, la împlinirea  a celor 100 de ani”, a menționat tânărul liberal.

    Ion Cebanu, președintele Tinerilor Liberali, dar și consilier municipal, a propus Consiliului Municipal Chișinău un demers. „Am pregătit și proiectul de decizie cu privire la  modificarea denumirii bulevardului Moscova în „bulevardul Unirii”. Pornind de la str. Alecu Russo, până la intersecția cu str. Studenților. Este și schema inclusă în proiect și urmează a fi avizat de structurile primăriei. Sperăm să realizăm acest deziderat”, a menționat Ion Cebanu.

    Imagini video de la evenimnet: 

    Serviciul de Presă al PL
    27 martie 2017
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com