• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  O hartă a României Mari! Cadoul oferit de deputata Alina Zotea președintelui român Klaus Iohannis (FOTO)

    O hartă a României Mari! Cadoul oferit de deputata Alina Zotea președintelui român Klaus Iohannis (FOTO)

    25.01.2017  

    Președintele României, Klaus Iohannis, a primit astăzi, la Strasbourg, o hartă istorică a României Mari, din care făcea parte și Basarabia.

    Această hartă i-a fost făcută cadou de către deputata liberală Alina Zotea în cadrul lucrărilor Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

    „Astăzi, la Consiliul Europei, i-am dăruit Președintelui României, Klaus Iohannis, harta istorică a României Mari, din care făcea parte și Basarabia. Consider că unica soluție pentru a aduce R. Moldova mai rapid în spațiul Euro-Atlantic este UNIREA cu România după modelul german”, a menționat Alina Zotea într-o postare pe facebook.

    Amintim că, vara trecută, în cadrul vizitei premierului de atunci al României, Dacian Cioloș, liderul PL, Mihai Ghimpu, i-a făcut oficialului român un cadou similar. Atunci liberalul i-a oferit premierului român un „puzzle” cu harta României Mari.

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com