• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu la Edineț: Unirea Republicii Moldova cu România înseamnă, subvenții de 200 euro pentru fiecare hectar, piață de desfacere de 25 milioane de consumatori

    Mihai Ghimpu la Edineț: Unirea Republicii Moldova cu România înseamnă, subvenții de 200 euro pentru fiecare hectar, piață de desfacere de 25 milioane de consumatori

    17.10.2016  

    Mihai Ghimpu, candidatul PL la funcția de președinte al Republicii Moldova, a participat duminică, 16 octombrie, la o întâlnire cu locuitorii raionului Edineț. Aceștia s-au arătat interesați de programul meu electoral și și-au manifestat susținerea pentru alegerile din 30 octombrie.

    Candidatul PL le-a explicat, celor prezenți la întâlnire, printre care și oameni care prelucrează pământul, care sunt beneficiile pentru ei, dacă Republica Moldova se va uni cu România.

    ”Stimați locuitori din Edineț, Unirea Republicii Moldova cu România înseamnă, subvenții de 200 euro pentru fiecare hectar, înseamnă piață de desfacere de 25 milioane de oameni (piața românească ) și piață de desfacere de 500 milioane de oameni (piața europeană). Agricultura fără subvenții și piață de desfacere mare, nu are profit.

    Astăzi, România și-a făcut viața și traiul mai bun. Au salarii, burse pentru studenți și pensii mai mari. Noi am ajuns azi să conștientizăm că problema socială a depășit problema cauzei naționale. Unirea este singura soluție pentru noi. Unirea este garanția zilei de mâine, este oportunitatea să intrăm in UE și în NATO. O limbă vorbim, o națiune suntem, O Țară să fim!”,

    Vreau ca să nu mai existe nicio diferență între salariile și pensiile din România și Republica Moldova, vreau să nu mai existe nici o diferență dintre agricultorii din Romînia și Republica Moldova, vreau ca cele două maluri ale Prutului să aparțină unei singure țări, așa cum au decis moldovenii și muntenii la 1859.”

    Unirea Republlicii Moldova cu România, este unica șansă ca Dstra să trăiți în Pace, Bunăstare și Demnitate, să aveți pensii și salarii mai bune.

    Vă invit dragi locuitori ai raionului Edineț, să votați un președinte unionist, care va pregăti Unirea, ideal al străbunilor și șansă de a salva acest pământ”, a spus Mihai Ghimpu

    La întâlnire au participat aproximativ 400 persoane, care au adresat Candidatului PL, și au menționat că susținut demersul lui Mihai Ghimpu de Unire cu Patria-Mamă România.

    Galerie foto de la eveniment:

     

    Serviciul de presă al PL

    16 octombrie 2016

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com