• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  REACȚIE // Mihai Ghimpu: "Socialiştii sunt mincinoşi în faţă cetăţenilor, păcătoşi în faţă Domnului şi manipulatori ai societăţii"

    REACȚIE // Mihai Ghimpu: "Socialiştii sunt mincinoşi în faţă cetăţenilor, păcătoşi în faţă Domnului şi manipulatori ai societăţii"

    17.06.2016  

    În timpul şedinţei Parlamentului, Mihai Ghimpu a ieşit la presă pentru a face declratii şi a comenta declaraţiile socialiştilor în legătură cu proiectul cu privire la statutul mun. Chişinău.

    Mihai Ghimpu, Președintele PL: “Cum aţi auzit, Dodon spunea că noi şantajăm PD-ul că nu vom vota politică bugetă-fiscală, că nu vom vota bugetul, în cazul în care nu se votează statutul municipiului Chişinău. Aţi văzut că a fost votat bugetul în două lecturi, şi apoi a urmat votat proiectul cu privire la statutul mun. Chişinău. Această este dovadă că socialiştii sunt mincinoşi în faţă cetăţenilor, păcătoşi în faţă Domnului şi manipulatori ai societăţii. Astăzi a apărut un argument în plus, că acest proiect nu corespunde constituţiei, lafel sunt aberaţii, constituţia nu prevede norme care ar fi fost încălcate astăzi. Legea de astăzi este adusă în corcondanta cu normele unei legi existente.”

    Vezi imagini video de la eveniment:

    Serviciul de Presă al PL
    17 iunie 2016

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com