• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (Galerie FOTO) Partidul Liberal a marcat Ziua Internațională a Copiilor

    (Galerie FOTO) Partidul Liberal a marcat Ziua Internațională a Copiilor

    02.06.2016  

    Copiii din capitală și din întreaga republică au avut parte de o sărbătoare deosebită, grație organizațiilor teritoriale ale Partidului Liberal. 

    1 iunie, Ziua internaţională a copilului, a fost declarată zi liberă pentru toţi angajaţii din Republica Moldova. Parlamentul a adoptat un proiect de hotărâre în acest sens.

    Iniţiativa legislativă a venit din partea deputaților liberali, Mihai Ghimpu, Alina Zotea și Roman Boțan, care au motivat că, copiii trebuie să marcheze această sărbătoare alături de părinţi.

    Autorii inițiativei consideră că, ”1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria, de a le oferi copiilor iubirea şi aprecierea noastră. Pentru noi liberalii este foarte important ca în această zi părinții să le fie alături de copii lor. Societatea noastră are nevoie de copii sănătoși și educați, iar pentru aceasta este necesar ca fiecare din noi să conștientizăm faptul că reîntregirea familiei este un moment cheie în depășirea acelor momente sus-menționate, aducând în atenție că toate manifestările sănătoase se deprind în copilărie și pot asigura o conduită corectă pentru restul vieții. 

    Cu această ocazie, liberalii din întreaga republică au organizat mai multe evenimente dedicate celor mici. Copiii au avut parte de face-painting, baloane, clovni, personaje de poveste, tobogane, vată dulce, înghețată, dar și multe alte surprize. 

    Vedeți mai jos imagini de la evenimente:

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com