• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Suburbiile îl susțin pe Dorin Chirtoacă și echipa Partidului Liberal

    Suburbiile îl susțin pe Dorin Chirtoacă și echipa Partidului Liberal

    12.06.2015  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a participat astăzi, 12 iunie 2015, la câteva acțiuni ale Organizațiilor Teritoriale ale Partidului Liberal, cu scopul de sensibilizare a cetățenilor de a ieși la vot pe data de 14 iunie și să voteze pentru continuare dezvoltării europene a capitalei și a întregii republici.

    În acest scop, Mihai Ghimpu a participat alături de Organizația Teritorială a PL Ciocana la un marș de solidarizare și îndemnare a cetățenilor de a acorda un vot pentru candidatul PL la cel de al treilea mandat la funcția de primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, și pentru echipa de consilieri municipali PL.

    Ulterior, liderul liberalilor a mers în localitatea Trușeni, unde a vorbit în fața locuitorilor despre importanța votului acordat echipei PL la alegerile locale generale.

    Pe finalul zilei, dar și a campaniei electorale, Mihai Ghimpu a mers la întâlnirea cu băștinașii săi, din localitatea Colonița, unde a fost organizat și un concert pentru a mobiliza locuitorii din Colonița să iasă la vot.

    La concertul organizat în Colonița au evoluat mari artiști ai muzicii naționale, precum Nicoalea Glib, Zinaida Julea și Isidor Sârbu.

    Un cuvânt de bine în fața celor adunați a avut de spus și candidatul PL la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

    Atât Mihai Ghimpu, cât și Dorin Chirtoacă le-au mulțumit celor prezenți pentru susținerea și încrederea pe care le-o acordă.

     

    Serviciul de presă al PL

    12 iunie 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com