• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a avut întâlniri cu locuitorii din sectorul Ciocana și comuna Vatra

    Mihai Ghimpu a avut întâlniri cu locuitorii din sectorul Ciocana și comuna Vatra

    11.06.2015  

    „Viitorul vostru și a copiilor voștri este în mâinile Dvs, depinde de alegerea pe care o veți face în cabina de vot duminica viitoare. Doar alături de candidații Partidului Liberal la funcția de primar și consilieri locali vom putea menține cursul european al Republicii Moldova, doar alături de echipa PL veți putea face dreptate și aduce bunăstare în republică!” -  aceste cuvinte le-a zis Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, locuitorilor din sectorul Ciocana al capitalei și celor din localitatea Vatra, municipiul Chișinău.

    Liderul Liberalilor, alături de Organizația Teritorială a Partidului Liberal din sectorul Ciocana, a avut ieri, 10 iunie 2015, o întâlnire electorală cu alegătorii din sectorul Ciocana. Dânsul a vorbit cu aceștia despre activitatea candidatului PL la cel de al treilea mandat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, în cei 8 ani cât timp s-a aflat la cârma primăriei, dar și despre planurile acestuia pentru următorul mandat.

    „Acum ca niciodată trebuie să conștientizați că alături de Dorin Chirtoacă, Chișinăul s-a dezvoltat, a prins viată și a început să se apropie de standardele europene, iar dacă vrem ca Chișinăul să ajungă pe deplin la nivelul unui oraș european, trebuie să susținem schimbarea până la capăt. Multe s-au făcut și mai multe sunt de făcut. Pentru a face schimbări în capitală nu este destul să ai un primar bun, mai trebuie să ai și o echipă de consilieri care să te susțină. De aceea eu vă invit că pe data de 14 iunie să votăm Dorin Chirtoacă, primar de Chișinău, și echipa de consilieri ai PL”, a subliniat Mihai Ghimpu.

    Ulterior, Președintele PL a mers împreună cu Organizația Teritorială PL din sectorul Buiucani în localitatea Vatra, municipiul Chișinău, la o întâlnire cu locuitorii comunei. Aici liderul PL a vorbit pentru cei prezenți despre pericolul în care se află Republica Moldova, dacă partidele de stânga sau „partidele pro-europene” care au compromis cursul european al Republicii Moldova vor lua majoritatea.

     

    Candidatul PL la funcția de primar al comunei Vatra, Vadim Vacarciuc, împreună cu ceilalți susținători și simpatizanți ai PL au mulțumit președintelui pentru că a găsit timp să treacă și pe la ei și au susținut că speră ca Partidul Liberal va ieși învingător în campania electorală a alegerilor generale locale din 14 iunie 2015, pentru a putea schimba lucrurile din republică spre mai bine și a continua reformele în capitală.

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com