• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  În localitatea Bujor, Hâncești, a fost inaugurat un monument în memoria victimelor regimului totalitar comunist

    În localitatea Bujor, Hâncești, a fost inaugurat un monument în memoria victimelor regimului totalitar comunist

    01.06.2015  

    În Ziua Duminicii Mari, 31 mai 2015, în localitatea Bujor, Hâncești, a fost inaugurat un monument în memoria victimelor regimului totalitar comunist de ocupație. Acesta a fost instalat la inițiativa Partidului Liberal și Organizației Teritoriale PL Hâncești, condusă de Ștefan Vlas. Monumentul face parte din proiectul  „Un monument pentru fiecare sat",  lansat și susținut de Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal.

    La eveniment au participat: Ion Casian, Deputat PL în Parlament, Ștefan Vlas, Președintele OT PL Hâncești, candidatul PL la funcția de primar al localității Sărata Galbenă, Ion Tulbu, Șeful Direcției Cultură Hâncești, Albert Darie, candidat PL la funcția de consilier în Consiliul Raional Hâncești, și Eugen Ciobanu, candidat PL la funcția de primar al localității Bujor, Hâncești.

    La eveniment, Ștefan Vlas a accentuat că „PL este partidul care promovează adevărul, ține la istoria neamului și unicul care condamnă acțiunile de deportare ale căror efecte se resimt și astăzi."

    Tot el a invitat cetățenii să iasă activ la vot și  a îndemnat participanții să voteze Primarii și Consilierii Partidului Liberal.

    După ceremonia dedicată inaugurării monumentului, a fost organizată o masă de pomenire a celor trecuți din viață din cauza regimului totalitar comunist.

    Menționăm că datorită acestei inițiative a Partidului Liberal, în peste 100 de localități au fost inaugurate monumente în memoria victimelor regimului totalitar comunist.

    Tot duminică, 31 mai, în satul Fundul Galbenei, Hâncești, a avut loc o întâlnire electorală la care au participat: Ștefan Vlas, Președintele OT PL Hâncești, candidatul PL la funcția de primar al localității Sărata Galbenă, Ion Tulbu, Șeful Direcției Cultură Hâncești, Albert Darie, candidat PL la funcția de consilier în Consiliul Raional Hâncești, și Ion Guzun, candidatul PL la funcția de primar al localității Fundul Galbenei.

    Participanții la întâlnire au luat cunoștință de prioritățile candidatului PL la funcția de primar al localității Fundul Galbenei, Ion Guzun, și au adresat întrebări acestuia. De asemenea, dânșii au comunicat echipei PL Hâncești problemele cu care se confruntă și  mizează pe echipa Partidului Liberal să le vină în ajutor, aceasta fiind echipa care nu i-a dezamăgit și își va respecta promisiunile.

     

    Serviciul de presă al PL

     

    1 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com