• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Cociulia, Baimaclia, Gotești, Rezeni, Pârjota, Hâjdieni și Fundurii Vechi susțin Primarii și Consilierii PL

    Cociulia, Baimaclia, Gotești, Rezeni, Pârjota, Hâjdieni și Fundurii Vechi susțin Primarii și Consilierii PL

    01.06.2015  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a avut mai multe întâlniri electorale în acest weekend. Dânsul a avut discuții cu alegătorii din localitățile Cociulia, Baimaclia, Gotești (Cantemir), dar și cu cei din localitățile Rezeni (Ialoveni), Pârjota (Râșcani), Hâjdieni și Fundurii Vechi (Glodeni).

    Liderul liberalilor a mers la cetățeni cu un mesaj deschis, prin care i-a informat despre pericolul în care se află cursul european al Republicii Moldova dacă la alegerile locale generale din 14 iunie 2015, mai multe voturi vor lua partidele de stânga.

    „Astăzi ca niciodată viitorul Republicii Moldova spre Uniunea Europeană se află în impas și este pus la grea încercare. Pe 14 iunie 2015, votând pentru primar și consilieri, nu înseamnă vot doar pentru sat,  este și un vot care ne va arăta încotro merge Republica Moldova. Alegem să mergem spre Uniunea Vamală, unde în prim plan este pusă lupta pentru bani și funcții? Sau mergem spre Uniunea Europeană, acolo unde prioritar sunt interesele cetățeanului și drepturile sale, dreptul la exprimare și dreptul la libertatea de a lua decizii?

    Azi ca niciodată trăim vremuri grele. Cei pe care poporul i-a ales pentru a le rezolva problemele au furat miliardul, au trădat alegătorii și au compromis cursul european al Republicii Moldova. Echipa  Partidului Liberal niciodată nu a trădat și nici nu vă va trăda, nu va furat și nici nu vă va fura! Candidații la funcțiile de primari și consilieri PL sunt astăzi garanția continuării cursului european al republicii. Ei sunt un factor garant ca pe acest pământ să nu vină armata lui Putin. Rușii acum au înțeles că dacă pe ucraineni i-au ocupat cu tancurile, pe noi vor să ne ocupe prin votul D-stră, al cetățenilor. Partidul Liberal, partidul care este cu sufletul alături de oameni, sunt unicii care optează pentru ca Republica Moldova să devină un stat liber, prosper, unde omul să simtă Libertatea, Dreptatea, Bunăstarea și Adevărul, acestea fiind sensul vieții pe pământ! ” a accentuat Președintele PL, Mihai Ghimpu.

    Totodată, liderul liberalilor a participat la inaugurarea unui monument în Memoria Victimelor Regimului Comunist de ocupație, în localitatea Rezeni, Ialoveni.

    Cei prezenți au apreciat vizita Președintelui PL și au ținut să-i mulțumească pentru activitatea sa politică, dar și a întregului partid. În pofida faptului că se comfruntă cu probleme de ordin social și economic, atât cei din sudul țării, cât și cei din nord, sunt siguri că Partidul Liberal va face schimbarea până la capăt și va face Dreptate.


    Serviciul de presă al PL

     

    1 iunie 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com