• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liderii Liberali au mers la o plimbare alături de locuitorii capitalei în parcul „Valea Morilor”

    Liderii Liberali au mers la o plimbare alături de locuitorii capitalei în parcul „Valea Morilor”

    14.05.2015  

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, însoțit de deputatul fracțiunii liberale, Gheorghe Brega, și echipa de tineret a Organizației Teritoriale a Partidului Liberal din sectorul Centru al Capitalei, au ieșit aseară, 13 mai, la o primblare în parcul Valea Morilor, unde au vorbit cu cetățenii despre campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie 2015.

    Oamenii au fost plăcut surprinși să-l vadă pe liderul liberal printre ei și au accentuat că Mihai Ghimpu este primul și unicul Președinte de partid care merge printre oameni și se interesează de problemele lor. Aceștia au precizat că sunt mulțumiți de activitatea primarului General al Capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă, și apreciază mult faptul că a renovat parcul Valea Morilor.

    În pofida faptului că mai sunt unele lucruri de făcut pentru parc cât și pentru Capitală, oamenii își pun speranța că Dorin Chirtoacă va fi în continuare edilul Capitalei și va continua să aducă Chișinăul la nivelul unei capitale europene.

    La rândul său, Președintele Partidului Liberal le-a mulțumit cetățenilor și le-a dat asigurări că lucrurile vor continua să fie făcute în folosul cetățeanului.

    Totodată, dânsul a purtat discuții și despre situația geopolitică, dar și cea socio-economică din Republica Moldova. Majoritatea oamenilor de vârsta a doua l-au întrebat pe Președinte dacă mai are rost să lupte și dacă tineretul mai are vreo șansă pentru viitor în Moldova.

    Mihai Ghimpu i-a încurajat și le-a zis că viitorul depinde de ei și de votul lor, adăugând că dacă la alegerile locale Partidul Liberal va pierde capitala, șansa Republicii Moldova de a se integra în comunitatea statelor europene este nulă.

     

    Serviciul de presă al PL

    14 mai 2015

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com