• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liberalii din Criuleni s-au lansat în campania electorală pentru alegerile locale

    Liberalii din Criuleni s-au lansat în campania electorală pentru alegerile locale

    09.05.2015  

    Organizația Teritorială a Partidului Liberal din Criuleni s-a lansat astăzi, 9 mai 2015, în campania electorală a alegerilor locale generale din data de 14 iunie 2015. Evenimentul a avut loc în localitatea Corjova din raionul Criuleni, la care au participat mai mulți simpatizanți, dar și membri ai Partidului Liberal.

    La lansarea în campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie 2015 a Organizației Teritoriale PL Criuleni, alături de președintele Organizației Teritoriale PL Criuleni, Oleg Ogor, primarul localității Corjova, Gheorghe Ojog, dar și candidatul la funcția de primar al orașului Criuleni, Dumitru Simon, și ceilalți candidați din localitățile raionului Criuleni, a participat și președintele PL, Mihai Ghimpu, care a venit cu un discurs și un cuvânt de mulțumire pentru cei adunați la eveniment.

    ”Lansarea Partidului Liberal din Criuleni în alegerile locale, în această zi care este dedicată zilei Europei, ziua care a adus pace pe acest pământ în urma războiului dintre 2 regimuri, cel comunist și cel nazist, înseamnă că va fi un rezultat bun. Mai mult ca atât, în această zi, în acest sat cu gospodari, cu primar gospodar, se va dezveli monumentul lui Ștefan cel Mare. Ștefan cel Mare a adus doar victorie! Succes și Victorie colegilor mei din Criuleni!

    Ne-au furat, Ne-au trădat! Este timpul să facem DREPTATE, acesta este sloganul Partidului Liberal și nu este un slogan politic. Este un slogan care reprezintă durerea și gândurile tuturor cetățenilor care așteaptă de 25 de ani să vină dreptatea pe acest pământ. Iată de ce sfârșitul acestui slogan se încheie cu: „Este timpul să facem DREPTATE”.

    Toată lumea dorește această dreptate, o așteaptă. Dar foarte mulți nu înțeleg că această dreptate nu poate fi pe acest pământ atât timp cât noi suntem înconjurați de politica Federației Ruse. Timp de 200 de ani, iată se apropie ziua de 16 mai unde se vor face 203 ani de la 1812, dreptate pe acest pământ nu a fost și nu va fi, dragi cetățeni, atât timp cât nu vom face parte din familia unde cei care dețin funcții publice, inclusiv primarii, deputații, prim-miniștrii, președintele statului, nu vor lucra pentru oameni, ci pentru bani și pentru funcții.

    Să furi un miliard, ziua în amiaza mare, în cel mai sărac stat din Europa. Să iei de la gura copiilor, care nu mănâncă, care nu au cu ce se îmbrăca, de la părinții, buneii tăi care te-au adus în această funcție, înseamnă că nu ești departe de un criminal, de un dictator precum a fost Stalin și Hitler. Fiindcă numai așa poți să-ți permiți să-i dezbraci pe toți de la mic la mare. Și cu regret, stimați cetățeni, ai Republicii Moldova dreptate nu va veni, cât unii din dvs. pledați pentru Uniunea Vamală.

    Niciodată cel care a ocupat nu vine să-l fericească pe cel pe care l-a ocupat. De ce oare noi nu suntem capabili să alegem oameni cinstiți, corecți, patrioți, cu suflet pentru oameni, și votăm pe cei care  ne fură? Apoi dăm vina pe Europa, pe partidele pro-europene și vrem, astfel, spre Rusia, că aceștea nu sunt buni. Gândiți-vă atunci când dați votul și cui îl dați!

    Această dreptate poate veni numai în cadrul familiei europene. Așa cum în acești 5 ani de zile s-au făcut drumuri europene spre nord și spre sud, s-au construit mii de metri de canalizare și apeducte, așa va fi și în continuare, doar în cadrul acestei familii europene. Obținerea acordului de asociere pentru Republica Moldova înseamnă proiecte pentru dezvoltarea satelor și de aici pot veni bani, nu de la Kremlin.

     Cred că alegerile locale țin de problema locală, de satul său, de comuna sa. Este adevărat. Este nevoie de ales un gospodar, un om cinstit, dar să nu uităm  că și alegerile locale, ca și cele parlamentare din toamna anului trecut, sunt alegeri geopolitice. Veți vota pentru primarii care pledează pentru Uniunea Vamală, pentru Federația Rusă, înseamnă a merge spre cel care toată viața ne-a umilit. Asta înseamnă a distruge viitorul copiilor și a nepoților dvs. Fiindcă în această zonă nu există omul, interes față de drepturile sale, în această zonă fostă sovietică există și prevalează doar interesul imperial, al banului și a funcțiilor.

    Știu că sunteți nemulțumiți.  Dar nu toți au compromis aceste valori, nu toți au furat miliardul, nu toți au trădat acest pământ. Noi, liberalii, niciodată nu am trădat, nu vom trăda, nu am furat și nici nu vom fura! Noi suntem partidul pentru oameni, pentru durerile acestui pământ, pentru că noi știm cât a suferit acest pământ și acești oameni, indiferent de naționalitate.

    Iată de ce noi, Partidul Liberal, vă chemăm pe întreg teritoriul Republicii Moldova să susțineți candidații PL. Pentru că nu este doar lupta pentru primării, este o luptă pentru viitorul nostru și acest viitor nu poate fi decât european. Și acest lucru îl pot face consecvent, cu demnitate, îl poate duce partidul Liberal, prin viitori primari, consilieri și cu acei deputați care au fost votați în toamna anului trecut.

    E trist să auzi că unii cetățenii ai Republicii Moldova vor refacerea Uniunii Sovietice.

    Unindu-ne, noi suntem puterea! Și doar așa vom scăpa de sărăcie, nevoi și mizerie, așa că votați primarii și consilierii Partidului Liberal!

    Haideți să facem DREPTATE!”, a menționat Mihai Ghimpu.

    Cu un mesaj a venit și președintele Organizației Teritoriale al PL Criuleni, Oleg Ogor:

     ”Astăzi este o zi importantă pentru noi, dar și pentru viitorul raionului Criuleni, Organizația Teritorială PL  se lansează oficial în campania electorală și continuă să lupte pentru a aduce dreptatea cetățenilor din satele noastre.

     Garanția bunătății noastre de mâine este Partidul Liberal, care este cu oamenii alături și cu sufletul pentru oameni.

    Cunoaștem problemele cu care se confruntă localitățile noastre și cele ale raionului, iar acestea pot fi rezolvate doar de noi, pentru că noi, și nu alții, știm să le rezolvăm și noi putem face schimbarea, pentru că noi nu suntem falși, muncim cu adevărat și luptăm pentru oameni pentru a aduce prosperitatea în localitățile raionului Criuleni”, a subliniat Oleg Ogor.

    Evenimentul a culminat cu dezvelirea unui monument în cinstea lui Ștefan cel Mare în centrul satului Corjova.

    Imagini video de la lansarea PL Criuleni urmăriți mai jos.

     

    Serviciul de Presă al PL
    9 mai 2015 
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com