• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Bujor și Boghiceni, sate care susțin schimbarea

    Bujor și Boghiceni, sate care susțin schimbarea

    25.11.2014  

    Luni, 24 noiembrie 2014, Valeriu Munteanu și Ștefan Vlas,candidați PL la funcția de deputat în Parlament, au avut intâlniri electorale cu alegătorii din localitățile Bujor și Boghiceni, Hâncești.

    Valeriu Munteanu a abordat subiecte ce țin de relansarea economică a Republicii Moldova, cât și despre integrarea în UE și NATO - "Noi luptăm pentru propășirea economică și socială a noastră."

    În altă ordine de idei, Valeriu Munteanu a argumentat  faptul că Uniunea Europeană e o salvare, un drum spre pace și liniște. "Dacă mergem în UE este foarte bine. În caz contrar,  ramânem între sublim și imposibil. Pentru unii sublim, iar pentru majoritatea imposibil." - a subliniat Vicepreședintele PL.

    Totodată, Valeriu Munteanu a specificat și care sunt, de fapt, elementele  principale pe care se bazează Partidul Liberal: "Dumnezeu, Familia și Neamul Românesc. Nu dorim să luptăm cu nimeni. Noi suntem pașnici și acesta e un element central. Și chiar cu riscul de a pierde multe voturi, noi vom spune adevărul cum este el, dar nu pe jumatate."

    Unul dintre subiectele discutate a fost și sesizarea depusă de către deputații liberali la Curtea Constituțională privind neutralitatea Republicii Moldova. A fost menționat și faptul că PL susține abrogarea articolului 11 din Constituția Republicii Moldova, care garantează dependența R. Moldova față de Federația Rusă.

    Valeriu  Munteanu a îndemnat pe cei prezenți să voteze pentru politicieni cinstiți, dar nu pentru cei care „mituiesc cu macaroane și orez".

    Ștefan Vlas a specificat și el importanța votului din 30 noiembrie și a invitat cetațenii să iasă la vot în număr cât mai mare la alegeri.

    Cei prezenți au fost activi, au adresat întrebări oaspeților, au fost interesați de soarta noastră de mai departe și au ținut să specifice că Partidul Liberal a demonstrat că luptă pentru adevăr, bunăstare și dreptate.

     

    Serviciul de presă al PL

    25 noiembrie 2014

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com