• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Candidaţii PL la funcţia de deputat, în discuţii cu studenţii Colegiului de Transporturi din Chişinău

    Candidaţii PL la funcţia de deputat, în discuţii cu studenţii Colegiului de Transporturi din Chişinău

    06.11.2014  

    Valeriu Munteanu și Mihai Moldovanu, vicepreședinți PL, candidați PL la funcția de deputat în Parlament,  au avut astăzi, 6 noiembrie 2014,  o întrunire cu studenții Colegiului de Transporturi din Chișinău.  Întâlnirea a început cu câteva numere artistice, prezentate de studenții colegiului.

    Valeriu Munteanu  a ținut să menționeze obiectivele principale din următorii ani ale Partidului Liberal, importanța viitorului european al Republicii Moldova, dar și  necesitatea aderării la NATO.

    „Noi suntem unicul partid din Republica Moldova care milităm pentru abolirea neutralității Republicii Moldova și aderarea necondiționată și neîntârziată la NATO, acesta fiind unicul scut de apărare a R. Moldova de eventuala agresiune a Federației Ruse, situație tot mai elocventă, după agresiunea Federației Ruse în Ucraina. În acest sens, deputații PL au depus și o sesizare la Curtea Constituțională", a enunțat Valeriu Munteanu.

    Dânsul a mai accentuat că alegerile din 30 noiembrie au o importanță enormă pentru viitorul republicii - „Alegerile din acest an vor decide soarta republicii! Cetățenii trebuie să aleagă cursul european, pentru că doar în UE vom avea un viitor în libertate și bunăstare! Vă invit să alegeți Partidul Liberal, unicul partid care are o politică consecventă și care a demonstrat de nenumărate ori că luptă pentru dreptate, adevăr și interesele oamenilor! Cu PL în familia NATO și UE!"

    Mihai Moldovanu le-a amintit tinerilor că ei sunt viitorul republicii și promotorii schimbării - „Alegerea este în fața noastră, noi hotărâm ce viitor ne dorim. DVS sunteți tineri, informați, aveți toate posibilitățile în față, trebuie să vă convingeți părinții că singura alegere bună pentru R. Moldova este UE și NATO. Doar astfel vom avea un stat de drept și democratic, fără corupție, unde legea va fi respectată. Tinerii aduc schimbarea, iar aceasta o puteți face la 30 noiembrie, votând pentru Partidul Liberal!"

     

    Serviciul de presă al PL

    6 noiembrie 2014

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com