• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ion Cebanu – discuții cu studenții Universității de Stat din Bălți

    Ion Cebanu – discuții cu studenții Universității de Stat din Bălți

    06.11.2014  

    Ion Cebanu, Președintele Organizației de Tineret a Partidului Liberal, a avut o întâlnire cu studenții Universității  de Stat „Alecu Russo" din Bălți. La întâlnire a participat și conducerea Organizației Teritoriale PL din Bălți.

    Ion Cebanu  a vorbit despre principalele obiective ale PL în această campanie electorală, drumul spre Uniunea Europeană pe care Republica Moldova trebuie să meargă și, nu în ultimul rând ,aderarea la NATO, obiectiv promovat doar de Partidul Liberal.

    Un alt subiect important s-a referit la problemele tinerilor din R. Moldova, cu referință la aceasta Ion Cebanu a accentuat că „tinerii din republică au nevoie de locuri de muncă bine plătite, astfel aceștia nu vor fi nevoiți să plece peste hotare".

    Ion Cebanu, candidat PL la funcția de deputat în Parlament, a mai accentuat că R. Moldova trebuie să-și continue cursul european, în acest fel republica se va dezvolta și cetățenii vor avea condiții de trai mai bune.

    „Vrem să avem drumuri bune, dar pentru drumuri bune avem nevoie de tot bugetul Republicii Moldova pentru 5 ani înainte care să fie alocat doar pentru drumuri. Toți știm că este imposibil. Vrem infrastructură nouă, vrem rețele de canalizare, apeducte, dar nu avem destui bani în buget. Cum să găsim soluția pentru aceste probleme? De unde să luăm toți acești bani? Toate acestea ni le poate asigura Uniunea Europeană și integrarea în NATO. Odată  ce investitorii străini vor avea garanții că banii lor sunt în siguranță, vor investi în R. Moldova" - a enunțat în cadrul întâlnirii Ion Cebanu.

    La rândul lor, studenții au adresat întrebări fostului ministru Ion Cebanu cu privire la politicile Partidului Liberal în domeniul tineretului și sportului.

    Tânărul candidat PL la funcția de deputat a accentuat că prioritatea Partidului Liberal este implicarea tinerilor în viața publică și realizarea schimbării prin promovarea lor - „Partidul Liberal își propune să promoveze și să implice tinerii în toate domeniile, inclusiv cel politic. În programul PL este menționat că noi, liberalii, ne propunem să realizăm o reformă în domeniul sistemului de burse, să aplicăm un sistem de creditare pentru tineri, în special din mediul rural, care își doresc să înceapă o afacere. Aceștia trebuie să fie încurajați prin scutirea de impozite pentru primii 3 ani de activitate. Vrem să suplimentăm numărul de locuri la buget în instituțiile de învățământ superior de stat, să asigurăm studenții cu locuri în cămine și să renovăm actualele cămine. Noi suntem echipa care ne-am propus schimbarea și o realizăm! Pentru a continua realizarea acestor obiective, dar și altele, avem nevoie de susținere! Vă invit să faceți la 30 noiembrie alegerea corectă! Această alegere trebuie să fie Partidul Liberal!"

     

    Serviciul de presă al PL

    6 noiembrie 2014

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com