• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liderii Partidului Liberal s-au întâlnit cu cetățenii din orașul Durlești, municipiul Chișinău

    Liderii Partidului Liberal s-au întâlnit cu cetățenii din orașul Durlești, municipiul Chișinău

    04.11.2014  

    Duminica, 2 noiembrie 2014, Dorin Chirtoacă, Prim- vicepreședinte PL, Veronica Herța, vicepreședintă PL, Veaceslav Untila, vicepreședinte PL, Victor Morgoci, Președintele Organizației Primare PL Durlești, au avut o întâlnire cu locuitorii din orașul Durlești. Întâlnirea a început cu un recital susținut de către Ansamblul etnofolcloric Plăiesii, remarcându-se cu un program tradițional inedit de cântece strămoșești.

    Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședinte al Partidului Liberal, a vorbit despre importanța alegerilor din 30 noiembrie, prezentând obiectivele PL în aceasta campanie electorală: pacea și securitatea, bunăstarea cetățenilor, dar și drumul spre UE pe care trebuie să continue să meargă R. Moldova.

    Prim-vicepreședintele PL, Dorin Chirtoaca, Primarul General al municipiului Chișinău, a vorbit și despre suportul de care a beneficiat orașul Durlești din partea Primăriei Chișinău - "Anual, Primăria Chișinău susține suburbiile din componența municipiului cu minimum 5 milioane de lei, fără a se lua în considerație „culoarea politică” a primarilor.  Doar în anul curent Primăria Chișinău a alocat 5.490.000 lei pentru realizarea proiectelor de dezvoltare a localității, precum: extinderea rețelelor de apeduct și sistemelor de canalizare, reparația și iluminarea străzilor ect.  De ce nici un guvern de până acum nu a alocat, anual, minimum câte un milion de lei pentru dezvoltarea localităților din Chișinău?!"

    Dorin Chirtoacă a accentuat importanța votului exprimat de către locuitorii din suburbiile Chișinăului, care, de fiecare dată, a fost unul preponderent democratic, indemnându-i, totodată, să transmită mai departe mesajul Partidului Liberal și să convingă și vecinii, cunoscuții, rudele să voteze la alegerile din 30 noiembrie pentru pace, bunăstare și un viitor european, adică pentru Partidul Liberal.

    Victor Morgoci a reiterat importanța alegerilor din 30 noiembrie și a îndemnat durleștenii să voteze pentru o viață mai bună, pentru aderarea la NATO și pentru un viitor european. 

    La finalul întrevederii, locuitorii or. Durlești au adresat un șir de întrebări liderilor Partidului Liberal.

     

    Serviciul de presă al PL

    4 noiembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com