• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Candidaţii PL, ascultaţi şi susţinuţi de alegători la Călărași

    Candidaţii PL, ascultaţi şi susţinuţi de alegători la Călărași

    03.11.2014  

    Duminică, 2 noiembrie 2014, în satele Hoginești și Dereneu, Călărași, a avut loc întâlnirea candidaților din partea Partidului Liberal, Valeriu Munteanu și Petru Cosoi, cu alegătorii.

    În debutul întâlnirii cu alegătorii, Valeriu Munteanu a vorbit succint despre importanţa alegerilor din 30 noiembrie, despre importanța alegerii corecte pe care trebuie să o facă cetățenii. Despre pericolul care vine de la est și care ar fi o piedică majoră în calea dezvoltării Republicii Moldova.

    Valeriu Munteanu și-a exprimat bucuria de a se întâlni în această campanie electorală cu alegătorii și de căldura cu care este primit. „Candidații PL sunt așteptați și primiți de către cetățenii de la sate cu multă căldură, acesta este un semn că Partidul Liberal și-a onorat obligațiunile și vine cu încredere în fața oamenilor. Alegerile din 30 noiembrie sunt cruciale pentru viitorul republicii, iar oamenii tebuie să conștientizeze aceasta!”, a menționat vicepreședintele PL. Dânsul a accentuat importanța prezenței masive la vot a alegătorilor. „Este necesar ca cetățenii RM cu viziuni democratice, proeuropene, să mergă să voteze cu încredere Partidul Liberal, aceasta ar da șanse ca noi, liberalii, să fim locomotiva care va forma viitoarea alianță de guvernare”.

    Valeriu Munteanu a precizat că între priorităţile de guvernare ale PL se numără şi modernizarea satelor, creşterea nivelui de trai a locuitorilor din localităţile rurale, industrializarea satelor şi dezvoltarea unei politici de susţinere a agriculturii şi a producătorilor agricoli. Potrivit lui, în satele din Republica Moldova sunt cele mai dificile condiţii de muncă şi de trai, iar situaţia trebuie schimbată prin construcţia drumurilor, apeductului, canalizării, gazificării localităţilor rurale şi reabilitarea spitalelor publice, grădiniţelor, şcolilor, caselor de cultură etc.

    Graţie unui şir de proiecte europene care pot fi implementate şi în Republica Moldova, precum şi a sprijinului financiar din partea partenerilor externi, pot fi realizate obiectivele propuse. „Veşnicia s-a născut la sate, iar locuitorii de aici au fost cei care au menţinut vie cultura noastră, limba, tradiţiile, credinţa în Dumnezeu”, a mai spus Valeriu Munteanu.

     Petru Cosoi, Președintele OT PL Călărași, a mulțumit locuitorilor pentru votul acordat Partidului Liberal în anul 2010, vot care a dat posibilitate ca vocea oamenilor să fie auzită și ascultată, asigurându-i de tot sprijinul. Pentru Cosoi a menționat că oamenii de la sate au nevoie de de un trai decent, de Bunăstare, Pace și Securitate, care pot fi realități doar prin aderarea la NATO și integrarea în marea familie a Uniunii Europene. „PL militează pentru abolirea neutralității  Republicii Moldova și aderarea necondiționată și neîntârziată la NATO. Acesta este unicul scut de apărare a republicii de o eventuală agresiune a Federației Ruse, situație tot mai elocventă, după agresiunea Federației Ruse în Ucraina”, a accentuat Petru Cosoi.

     
    Serviciul de presă al PL
    3 noiembrie 2014
     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com