• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu a făcut o donație pentru grădinița „Izvoraș” din comuna Colonița

    Mihai Ghimpu a făcut o donație pentru grădinița „Izvoraș” din comuna Colonița

    13.10.2014  

     

    Copiii de la  grădinița „Izvoraș" din comuna Colonița vor beneficia de 30 de scăunele noi,  donație din partea Președintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Donația a fost oferită astăzi, 13 octombrie 2014, de către Corina Fusu, Prim-vicepreședintă a PL, Ion Apostol, Secretarul General al Partidului și Alina Zotea, asistenta deputatului Mihai Ghimpu.

    Președintele PL a aflat de la educatori că în unele săli unde copiii își desfășoară activitatea educațională nu sunt destule scăunele și a decis să le ofere ajutorul. Astfel, astăzi, echipa Partidului Liberal a adus 30 de scăunele și dulciuri pentru copiii care merg la grădinița „Izvoraș".

    La eveniment, Corina Fusu a menționat: „Copiii trebuie să fie pentru fiecare dintre noi o preocupare zilnică, ca părinţi, ca cetăţeni, ca demnitari ş.a.  Ei sunt viitorul nostru, dar și prezentul nostru. De aceea trebuie să contribuim pentru a le crea un mediu favorabil de dezvoltare, să le oferim o educație de calitate încă de mici".

    În context, Ion Apostol a accentuat: „Partidul Liberal a susținut și inițiat numeroase acțiuni de caritate pentru copiii din grădinițe, orfelinate, școli, inclusiv prin implicarea Tineretului Liberal, Clubului Studenților Liberali sau Clubului Liceenilor Liberali. Pentru că noi conștientizăm cât este de important să investim în copii, aceasta însemnând a investi în viitor. Eu am fost profesor, iar această etapă a vieții mi-a dat ocazia să ghidez numeroși copii. Avem talente, avem copii deștepți, ei sunt principala resursă a republicii, iar noi trebuie să o valorificăm. Să-i ajutăm să se dezvolte, să le creăm condiții și, astfel, vom crea viitorul!"

    Corina Fusu, Ion Apostol și Alina Zotea au încadrat copiii în concursuri, iar ei, la rândul lor, i-au răsplătit cu poezii și cântece. Aceștia au mulțumit D-lui Ghimpu pentru cadouri și au spus că îl cunosc de la televizor, dar și din vizitele anterioare.

     

    Serviciul de presă al PL

    13 octombrie 2014

     

     

     

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com