• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Liberalii din sect. Centru - campioni la sport în aer liber

    Liberalii din sect. Centru - campioni la sport în aer liber

    23.09.2014  

    Sute de liberali s-au adunat sâmbătă, 20 septembrie 2014, la tabăra de odihnă „Cristian O" din localitatea Slobozia Dușcă pentru a participa la competițiile sportive și culturale organizate de filiala sectorului Centru, mun. Chișinău, a Partidului Liberal. În calitate de oaspeți la eveniment au fost invitați Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, Roman Sofroni, Președintele OT PL sect. Centru, mun. Chișinău, Oleg Poiată, Secretarul OT PL a mun. Chișinău și Oleg Ogor, Președintele OT PL Criuleni, care a fost și gazda evenimentul.

    La deschiderea evenimentului,  Roman Sofroni  le-a dorit succes cu urarea „să învingă cei mai buni". Dânsul a mai accentuat că „aceste competiții sunt un exemplu de implicare, activitate şi performanţă, şi sunt sigur că vor fi legate prietenii durabile. Îmi pare bine că asemenea competiţii se organizează nu doar în capitală, ci şi în altele localități. Republica Moldova are nevoie de copii şi tineri sănătoşi, activi, capabili să-şi traseze scopuri pe care să le atingă prin muncă, perseverenţă şi implicare. Vă doresc succese tuturor, pentru că în asemenea competiţii nu există învinşi, există doar câştigători".

    Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, prezent la eveniment a mulțumit organizatorilor, accentuând importanța practicării sportului.  Dânsul a menţionat că obiectivul acestor competiţii este promovarea unui mod sănătos de viaţă, a unei „odihne" active, cu emoţii pozitive - „Sigur veţi avea cu toţii de câştigat. Fiţi energici şi curajoşi, faceţi sport şi profitaţi din plin de clipele frumoase şi irepetabile". Apoi, Președintele PL a trecut în revistă situația politică din Republica Moldova în pragul campaniei electorale. „Împreună, uniți, suntem o forță, o forță pe care nici Kremlinul nu o poate stăvili. Organizația Centru a Partidului, la fel ca și celelalte Organizații Teritoriale ale PL, este una foarte importantă. Ce a făcut Partidul Liberal toată lumea cunoaște: am readus limba română, desecretizarea arhivelor, decretul cu privire la ocupație, am luptat și contribuit subtanțial la liberalizarea regimului de vize,  drumuri bune construite de Ministrul Anatol Șalaru și multe altele. În această campanie electorală lumea vrea să vadă ce va face Partidul Liberal. De aceea, mesajul PL trebuie să ajungă în fiecare casă din Chișinău și întreaga republică. Noi vom merge mai departe și vom spune adevărul pe care ni l-am asumat. Iar la 30 noiembrie PL trebuie să fie primul dintre partidele democratice, astfel, vom îndeplini programul Partidului Liberal pentru cetățeni, iar Dorin Chirtoacă, devenind Prim-ministru al RM, va schimba în bine viața cetățenilor" - a mai menționat Mihai Ghimpu.

    În competiţie au participat echipe formate din liberali, care au concurat la fotbal, volei, tenis, șah și dame. Competiţiile sportive au fost arbitrate, iar la sfârşit au primit diplome și medalii. Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de organizatorii Silvia Savca, Ștefan Schidu, Cristina Stânca, în coordonare cu Roman Sofroni, Președintele OT PL Centru, mun. Chișinău.

    Serviciul de presă al PL
    23 septembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com