• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Conferința Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului Liberal

    Conferința Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului Liberal

    05.09.2014  

    Vineri, 5 septembrie 2014, a avut loc  Conferinţă Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului Liberal. La eveniment au venit delegaţi, aleşi în mod statutar la adunările desfăşurate anterior în Organizaţiile Primare din Glodeni, iar în calitate de invitaţi au participat: Valeriu Munteanu, Vicepreședinte PL, Deputat în Parlament și Lilian Carp, Vicepreședinte PL.

    Președintele OT PL Glodeni, Dnul Arcadie Camerzan, care este și Primarul comunei Camenca, Glodeni, a prezentat raportul de activitate al organizației, ulterior, luări de cuvânt au avut unii delegaţii care au menţionat realizările membrilor PL în teritoriu şi priorităţile pentru campania din toamna anului 2014.

    Conferinţa a ales conducerea Organizației, astfel:

    În calitate de Preşedinte al Organizaţiei a fost ales Valentin Ciobanu;
    În funcţia de vicepreşedinţi au fost aleşi: Arcadie Camerzan și Postolache Ion;
    Secretar coordonator - Gheorghe Hanganu.

    Conferinţa a ales și membrii Biroului Permanent, ai Consiliului Teritorial, Comisia de Etică şi Disciplină şi cea de Cenzori şi a delegat participanţii la Congresul Partidului Liberal din 14 septembrie 2014.

    Valeriu Munteanu, Deputat, Vicepreședinte al PL, a vorbit despre situaţia social-politică, realizările şi priorităţile partidului şi a accentuat importanţa istorică a anului 2014 pentru viitorul european al Republicii Moldova, de asemenea, a vorbit despre lucrările Congresului IV care vor avea loc la jumătatea lunii septembrie a anului curent.

    Vicepreședinții PL au răspuns la întrebările delegaţilor cu privire la evenimentele politice din republică şi din exterior şi au mulţumit participanţilor pentru eforturile depuse.

    Lilian Carp a comentat situaţia din Ucraina şi accentuat că PL este primul partid care a luat atitudine faţă de agresiunea militară a Federaţiei Ruse, adoptând o Declaraţie oficială, iar membrii PL își manifestă solidaritatea faţă de poporul ucrainean.
    Serviciul de presă al PL
    5 septembrie 2014

     
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com