• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu în vizită la Liceul „Gheorghe Ghimpu”

    Mihai Ghimpu în vizită la Liceul „Gheorghe Ghimpu”

    28.02.2014  
    Astăzi, 28 februarie 2014, Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal a fost în vizită la Liceul „Gheorghe Ghimpu”, din Colonița.
    De Ziua Întâlnirii cu Absolvenții, Deputatul Mihai Ghimpu a fost invitat la liceul din localitatea natală unde, purtând discuții cu profesorii din liceu și cu D-na Director, aceștia au spus că liceul are nevoie de câteva calculatoare, întrucât pentru toți elevii sunt doar 3 calculatoare în liceu.

    Astfel, Mihai Ghimpu le-a adus elevilor liceului „Gheorghe Ghimpu” 10 calculatoare noi pentru a facilita procesul de studiu și pentru ca orele să devină mai interactive.
    „Am venit la întâlnirea cu absolvenții, invitat fiind, cu atât mai mult că aici am trăit cei mai frumoși ani, iar la eveniment m-am intalnit nu doar cu foștii colegi de clasă, dar și cu alte promoții care au absolvit acest liceu și mai târziu. Atunci D-na Director mi-a spus că în liceu sunt doar 3 calculatoare și este foarte greu ca toți elevii să lucreze, astfel am decis să aduc un cadou liceului, 10 calculatoare, știind cât de necesare sunt ele pentru elevi și pentru procesul de studiu.
    În afară de faptul că mâine este prima zi de primăvară, anotimpul care ne dă energie și putere, mai avem un eveniment important cu ocazia căruia vă felicit  - declarația semnată de Parlamentul UE cu privire la liberalizarea regimului de vize.  Nu există nimic mai important decât libertatea individului, libertatea fiecărui cetățean, acest prim pas este un fundament pentru construirea drumului european de a ajunge în marea familie a popoarelor europene.  Vă felicit și cu ocazia sosirii primăverii, vă doresc multă sănătate, dragoste, fericire și multe realizări frumoase. Sper ca acest cadou să vă fie de ajutor și îmi doresc ca elevii să depună și mai mult efort și interes față de disciplinele școlare” – a menționat Mihai Ghimpu la întâlnirea cu elevii și profesorii din liceu.

    Întrucât mâine va fi prima zi de primăvară, Deputatul M. Ghimpu a împărțit mărțișoare celor prezenți și calendare cu tematica primăverii.
    Conducerea liceului i-a mulțumit Președintelui PL pentru această donație necesară elevilor și pentru faptul că Dl. Ghimpu a fost mereu alături de copiii din liceu.

    După întâlnirea cu elevii, Deputatul Mihai Ghimpu a avut o întrevedere cu colectivul profesoral în cadrul căreia au discutat problemele cu care se confruntă elevii și profesorii din liceu, atât în activitatea profesională, cât și în viața cotidiană în calitate de cetățeni ai R. Moldova. În acest sens, Mihai Ghimpu a accentuat „Cunosc problemele pe care le aveți fiindcă cu ele se confruntă toți profesorii, toți elevii și, mai mult ca atât, majoritatea societății, dar este important acum să ne continuăm drumul european și să luptăm pentru un viitor mai bun, iar acest lucru îl putem realiza doar împreună”.


    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    28 februarie 2014
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com