• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Intâlnirea Conducerii PL cu cetățenii RM din Padova

    Intâlnirea Conducerii PL cu cetățenii RM din Padova

    15.12.2013  

    Ieri, 14 decembrie 2013, Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, și Anatol Șalaru,Prim-vicepreședinte PL, au avut o întrevedere cetățenii Republicii Moldova aflați la studii sau muncă în orașul Padova, Italia. La întâlnire au participat peste 100 de cetățeni ai Republicii Moldova, tineri, studenți și angajați în câmpul muncii, membri sau simpatizanți ai Partidului Liberal. 

     

    Această  întâlnire a fost una mult aşteptată de cetățenii Republicii Moldova aflați în Padova, iar în cadrul ei s-au discutat o serie de probleme cu care se confruntă diaspora din Padova,  cât şi despre procesul de reformă prin care trece R. Moldova. Întrebarile adresate au fost foarte diverse, începând cu cele legate de modul în care este guvernată RM, cauzele emigrării masive, lipsa locurilor de muncă, sărăcia, corupția, infrastrctura, până la situaţia la zi privind negocierile pentru soluţionarea conflictului din regiunea transnistreană, progresele republicii în continuarea parcursului european și succesele partidului legate de diasporă.

     

    Spre finalul întrevederii,Mihai Ghimpu a mulțumit tuturor participanților pentru faptul că, fiind departede casă, nu sunt indiferenți de soarta republicii.

     

    Mai multe detalii despre subiectele discutate vor fi aduse la cunoștință într-un material mai amplu, după întâlnirile de astăzi din Bologna și Milano.

     

    Departamentul Imagine șiComunicare al PL

    15 devembrie 2013

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com