• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (Galerie foto) Au fost desemnați câștigătorii Cupei Președintelui în Turneul Liberal de minifotbal și volei feminin

    (Galerie foto) Au fost desemnați câștigătorii Cupei Președintelui în Turneul Liberal de minifotbal și volei feminin

    06.10.2013  
    Astăzi, 6 octombrie 2013, pe stadionul bazei de odihnă de la Slobozia-Dușcă, Criuleni, s-au disputat meciurile de semifinală și finala Turneului Liberal de minofotbal și volei feminin pentru „Cupa Președintelui”.

    La competiția de minifotbal, în semifinală, au jucat:  Ocnița vs sect. Râșcani/Chișinău și Criuleni vs Hâncești. Lupta pentru locul I a fost între echipa de la Criuleni și cea de la Ocnița, iar cea pentru locul III între echipa Filialei Hâncești și echipa sectorului Râșcani/Chișinău.

    Turneul Liberal de minifotbal și volei feminin „Cupa Președintelui” a durat 2 zile (5 și 6 octombrie), cu prezența Președintelui PL, Mihai Ghimpu, care a susținut toți participanții la competiție și a rămas plăcut impresionat de concurența sănătoasă creată între echipele participante, dar și de susținerea pe care au avut-o acestea din partea simpatizanților.

    Clasamentul echipelor în cadrul Turneului este următorul:

    La minifotbal:
    Locul IV – Hâncești;  Locul III – sect. Râșcani, Chișinău;  Locul II – Ocnița, iar Locul I a fost ocupat de echipa Filialei Teritoriale PL Criuleni, care în meciul de finală cu echipa Filialei Teritoriale PL Ocnița a reușit să marcheze 2 goluri, scorul final fiind de 2:1, astfel, câștigând Cupa Președintelui la minifotbal.

    La competiția de volei feminin, finala mică s-a disputat între echipele Ungheni și Dubăsari, iar meciul pentru locul I a fost între echipa Filialei Teritoriale PL Cimișlia și cea a Filialei Teritoriale PL Ocnița.  Pe locul IV în clasamentul final al competiției de volei feminin s-a plasat echipa Filialei Dubăsari, locul III a fost ocupat de echipa Filialei Ungheni, iar pe locul II s-a clasat echipa Filialei Cimișlia. Deținătoarea locului I și câștigătoarea Cupei Președintelui  în Turneul Liberal la volei feminin, organizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la fondarea PL, a fost echipa Filialei Teritoriale PL Ocnița.

    La înmânarea diplomelor Mihai Ghimpu a accentuat: „Am rămas plăcut impresionat de măiestria, dorința și ardoarea cu care au jucat echipele participante. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment atât de frumos și interesant. Este firesc că fiecare echipă și-a dorit să câștige Cupa, dar în sport, ca și în viață, trebuie să avem gândul că participarea este cea mai importantă victorie. Noi suntem liberali, iar ideea și scopul nostru este să luptăm pentru victorie până la capăt, contează perseverența și ambiția! Sincer, sunt mândru de ceea ce am văzut ieri și astăzi! Câte emoții pozitive din partea suporterilor, câtă forță, aceasta înseamnă caracter și demnitate. Vă mulțumesc și vă doresc sănătate și succes! Îmi doresc ca noi să fim și în continuare cei mai energici, cei mai activi, cei mai luptători, pentru că noi ne-am asumat schimbarea până la capăt și, întorcându-ne acasă, trebuie să continuăm această luptă și în afara terenului”.

    Amintim, în perioada 5-6 octombrie 2013, s-a desfășurat Turneul Liberal de minifotbal și volei feminin „Cupa Președintelui”, dedicat aniversării a 20 de ani de la fondarea partidului. La competiție au participat membri ai Filialelor Teritoriale PL din întreaga republică.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    6 octombrie 2013

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com