• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Conducerea și membrii PL l-au comemorat pe Domnitorul Ștefan cel Mare și Sfânt

    Conducerea și membrii PL l-au comemorat pe Domnitorul Ștefan cel Mare și Sfânt

    02.07.2013  
    Conducerea și membrii PL au depus,  în dimineaţa zilei de astăzi, flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din centrul capitalei, cu ocazia împlinirii a 509 ani de moartea a marelui domnitor.

    La ceremonia de depunere de flori au fost prezenți Dorin Chirtoacă, Prim-vicepreședinte PL, Primarul General al mun. Chișinău, Valeriu Munteanu, vicepreședinte PL, Președintele Fracțiunii Liberale din Parlamentul RM, Boris Vieru, vicepreședinte, Secretar general al Fracțiunii PL în Parlament, Veaceslav Untilă, vicepreședinte PL, Deputat, Gheroghe Brega, Deputat, Mihai Moldovanu și Veronica Herța – vicepreședinți PL, precum și alți reprezentanți din conducerea teritorială  și membri ai partidului.

    Prim-vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă, Primar General al mun. Chișinău, a declarat după depunerile de flori că: ”Pe vremea lui Ștefan cel Mare era altă regulă: Fapte mari cu mijloace mici, acum, din păcate, este viceversa. Ştefan cel Mare rămâne un adevărat exemplu al verticalității și demnității, care a condus cu onoare poporul și își are locul binemeritat în memoria și istoria neamului nostru”.

    Astăzi, 2 iulie, se împlinesc 509 ani de la moartea domnitorului Moldovei, Ştefan cel Mare, care după o domnie îndelungată de 47 de ani, s-a stins din viață la 2 iulie 1504, fiind petrecut de popor pe ultimul drum cu lacrimi, durere și regret.
    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    2 iulie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com