• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu îl contrazice pe Vlad Filat: Acordurile cu UE nu vor fi nici parafate, nici semnate anul acesta

    Mihai Ghimpu îl contrazice pe Vlad Filat: Acordurile cu UE nu vor fi nici parafate, nici semnate anul acesta

    16.03.2013  

    Acordurile cu UE nu vor fi nici parafate, nici semnate anul acesta. Declaraţia a fost făcută de liberalul Mihai Ghimpu. Asta în condiţiile în care, ieri, premierul în exerciţiu Vlad Filat susţinea contrariul.

    “Europenii într-adevăr ne sprijină în continuare. Acordurile nu vor fi nici semnate, nici parafate anul acesta. Adevărul este că posibil vor fi abia parafate la anul în martie. Asta mi-a spus coraportorul principal (Graham Watson, raportor al Parlamentului European pentru Acordul de Asociere la UE a Republicii Moldova). Nu ştiu de ce Vlad Filat spune că va fi semnat. Nu ştiu cine i-a spus asta lui”, a afirmat Mihai Ghimpu.

    Întrebat care ar fi cheia succesului într-o coaliţie, liberalul a spus: “Cheia unei coaliţii este conştientizarea că în coaliţie se poate de lucrat doar în echipă. Şi munca, şi răspunderea tot. Dacă nu conştientizezi asta, atunci coaliţia moare. Ceea ce şi s-a întâmplat”, a conchis Ghimpu.

    După vizita întreprinsă la Bruxelles, ieri, premierul în exerciţiu declara că Moldova are toate şansele să semneze în toamnă, la Vilnius, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Vlad Filat a declarat ieri că negocierile au fost deja finalizate.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com