• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  PL bate alarma: Comuniştii ar putea reveni la guvernare

    PL bate alarma: Comuniştii ar putea reveni la guvernare

    22.01.2013  

    Ultimele schimbări de pe arena politică nu va aduce niciun plus de imagine unor personaje implicate în acest fenomen. Declaraţia aparţine deputatului PL, Valeriu Munteanu, care atrage atenţia că membrii PCRM ar putea reveni la putere pe seama scandalurilor din AIE.

    "Chiar dacă cineva îşi imaginează că va obţine plus de imagine de pe urma neînţelegerilor în AIE se înşală. Comuniştii nu sunt doar un vis. Restabilirea lor la putere s-ar putea face pe această cale. Toată situaţia parcă ne duce în anul 1999, de la Helsinki”, susţine Munteanu.

    Referitor la demisia procurorului general, Valeriu Zubco, liberalul spune că acesta a primit ceea ce a meritat. “Indiferent unde s-ar afla, procurorii sunt datori să îşi facă treaba. Procurorul nu a făcut acest lucru. Legea a fost sfidată. În comisia de anchetă vom încerca să facem o activitate productivă, sperăm să nu ne fie îngrădit accesul la adevăr”, susţine Munteanu.

    Deputatul a menţionat că noua comisie parlamentară va încerca să elucideze dacă cineva din persoanele cu funcţii înalte în stat a aflat până în 6 ianuarie despre tragedia de la vânătoare şi a ascuns acest lucru. “Circulă zvonuri că cineva ştia mai devreme şi a ascuns acest lucru”, a spus Munteanu.

    www.tv7.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com