• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Cadouri de la Moş Crăciun: Un set de echipament sportiv pentru Daniel de la ministrul Ion Cebanu

    Cadouri de la Moş Crăciun: Un set de echipament sportiv pentru Daniel de la ministrul Ion Cebanu

    09.01.2013  

    Ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu a avut o întrevedere cu băiatul care timp de doi ani aştepta cadou de la Moş Crăciun. Scrisoarea lui Daniel, elev în clasa V, a ajuns la destinaţie şi visul băiatului a fost îndeplinit. Acesta s-a ales cu mingea de baschet, solicitată de la Moş Crăciun, dar şi un set de echipament sportiv de la conducerea ministerului.

    Este foarte bine că băiatul practică sportul de echipă şi promovează modul sănătos de viaţă. Îmi place chiar insistenţa lui Daniel şi îndemn toţi factorii de decizie să fie cât se poate de atenţi atunci când este vorba de sănătatea copiilor, la general, şi dorinţa acestora de a schimba lucrurile spre bine, inclusiv prin sport - a declarat Ion Cebanu.

    Potrivit părinţilor lui Daniel, băiatul practică sportul de doi ani, dar abia în acest an scrisoarea acestuia către Moş Crăciun a ajuns la destinaţie. Sora lui mai mare, Maria, elevă în clasa a VI, s-a ales şi ea, acum un an, cu un cadou de sărbătorile de iarnă – o enciclopedie de la o altă instituţie publică.

    Ministerul Tineretului şi Sportului

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com