• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă solicită efectuarea unei anchete interne la Primărie

    Dorin Chirtoacă solicită efectuarea unei anchete interne la Primărie

    23.07.2012  

    Primarul Capitalei Dorin Chirtoacă a solicitat în cadrul ședinței de luni, 23 iulie, efectuarea unei anchete interne, care să elucideze circumstanțele în care juristul Primăriei Lilian Lesnic-Răscoală a obținut teren pentru construirea unui garaj.

    Primarul a cerut să fie prezentate explicații privind modul în care Lilian Lesnic-Răscoală a obținut actele de construire a garajului, în condițiile în care nu a existat o decizie a Consiliului Municipal privind alocarea terenului.
    ,,Nu-mi place deloc acest caz. De ce nu am fost informat acum câteva luni când s-au început lucrările de construire? Se credea că nu se ba observa?”, a întrebat indignat Dorin Chirtoacă. Niciunul din reprezentanții direcției arhitectură nu a putut oferi răspuns la întrebările primarului.
     
    Dorin Chirtoacă a cerut ca rezultatele anchetei să fie prezentate în ședința Primăriei de săptămâna viitoare. În urma anchetei, se va decide cum vor fi pedepsiți funcționarii care au semnat dispoziția de alocare a terenului pentru Lilian Lesnic-Răscoală.
     
    Reamintim că juristul Primăriei Lilian Lesnic-Răscoală a fost suspendat din funcție la începutul lunii mai, fiind suspectat de luare de mită. Ofițerii Centrului Anticorupție l-au reținut în flagrant în timp ce lua mită de 10 mii de euro.

    www.arena.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com