• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Valeriu Munteanu solicită Procuraturii Generale să verifice dacă deputaţii comunişti se droghează

    Valeriu Munteanu solicită Procuraturii Generale să verifice dacă deputaţii comunişti se droghează

    11.07.2012  

    ”Mai sunt în fracţiunea PCRM deputaţi care consumă droguri?” Asta l-a întrebat astăzi liberalul Valeriu Munteanu pe socialistul Igor Dodon, referindu-se la declaraţiile acestuia despre Mark Tkaciuk. Acesta nu a răspuns la întrebare, însă un deputat comunist a ţinut să vină cu o replică.

    ”Cu ceva timp în urmă un deputat neafiliat scria pe blogul său: ”Îmi pare rău că trebuie să comentez aberaţiile acestui individ, care pare să fi fost iarăşi drogat la acea emisiune”. Solicit Procuraturii Generale sau, dacă ar putea, acestui deputat neafiliat, să ne spună dacă mai există în fracţiunea comuniştilor deputaţi care se drogează, în condiţiile în care am văzut, la ultima şedinţă a Parlamentului, cum un grup de deputaţi comunişti, în frunte cu Grigore Petrenco, au vrut să agreseze un ministru”, a spus Valeriu Munteanu.

    ”Colegii mei vor accepta să meargă la narcolog numai împreună cu Şalaru şi echipa lui de la Ministerul Transporturilor”, a replicat un deputat comunist.

    Acum o lună, după ce Mark Tkaciuk a declarat că Igor Dodon a primit 3 milioane de euro pentru a-l vota pe Nicolae Timofti, Dodon a spus că Tkaciuk a venit drogat la emisiunea In Profunzime. Tkaciuk a negat acuzaţiile.

    www.inprofunzime.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com