• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Cadouri de Crăciun: Mihai Ghimpu a oferit un lot de calculatoare pentru elevii Liceului "Mihai Sadoveanu" din capitală

    Cadouri de Crăciun: Mihai Ghimpu a oferit un lot de calculatoare pentru elevii Liceului "Mihai Sadoveanu" din capitală

    26.12.2011  

    Liderul Partidului Liberal (PL) Mihai Ghimpu a fost pe post de Moș Crăciun în dimineața zilei de joi, 22 decembrie. Politicianul a făcut cadou 10 calculatoare și două cărți scrise de Gheorghe Ghimpu Liceului ,,Mihai Sadoveanu” din Chișinău. La rândul lor, elevii l-au colindat pe liderul liberal, dar și l-au bătut cu bețe, cântându-i o sorcovă pentru a-i scoate răul, așa cum prevede datina străbunilor.

    Mihai Ghimpu a declarat pentru presă că a făcut acest cadou, după ce acum două luni a vizitat liceul și a rămas dezamăgit de starea învechită a calculatoarelor. ,,Computerele erau parcă de pe vremea lui Petru I, de aceea m-am gândit să le fac un cadou. Dacă copii fac carte bună, ei bucură părinții”, a spus președintele liberal.

    Directorul instituției, Grigore Munteanu, a mulțumit liderului PL, subliniind că aceste calculatoare sunt de un mare folos pentru cei 950 de elevi ai liceului. Pentru a-i mulțumi, liceenii i-au cântat colinde și l-au bătut cu sorcova pentru a-i scoate răul. ,,Merită ca toți deputații să fie bătuți așa macăr o dată pe săptămână”, a spus în glumă Mihai Ghimpu.

    www.arena.md 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com