• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Iniţiativa Primarului Dorin Chirtoacă: până la Crăciun copiii din toate localităţile capitalei vor veni să viziteze Primăria. Primii au fost elevii de la Cruzeşti şi Tohatin

    Iniţiativa Primarului Dorin Chirtoacă: până la Crăciun copiii din toate localităţile capitalei vor veni să viziteze Primăria. Primii au fost elevii de la Cruzeşti şi Tohatin

    20.12.2011  

    Administraţia capitalei a organizat astăzi o vizită la Primărie pentru elevii gimnaziilor din Cruzeşti şi Tohatin, localităţi din componenţa municipiului Chişinău.

    În timpul scurtei excursii de la primărie elevii în număr de 200, însoţiţi de pedagogi, au avut o întâlnire cu primarul general, Dorin Chirtoacă, au recitat poezii, au cântat, au colindat şi au primt daruri de Crăciun, după care au fost prezenţi la Pomul de Crăciun din PMAN.

    Iniţiativa aparţine conducerii primăriei, care a organizat în premieră o asemenea excursie, menţionând că zilnic, până la Crăciun copiii din toate localităţile municipiului Chişinău, vor avea posibilitatea de a vizita Primăria capitalei şi admira Pomul de Crăciun din PMA N.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com