• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Mihai Ghimpu promite să vină cu dezvăluiri în faţa presei

    Mihai Ghimpu promite să vină cu dezvăluiri în faţa presei

    14.07.2011  

    Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a convocat pentru luni, 18 iulie, o conferinţă de presă la care promite să facă dezvăluiri despre afacerile cu cazinouri şi cum au fost împărţiţi banii rataţi de bugetul de stat în urma unor modificări de lege, transmite Info-Prim Neo.

    „Am hotărât că trebuie să discutăm public ca să cunoască lumea cine este pentru reforme şi cine este împotrivă. Nu voi mai tăcea când în AIE nu vor mai fi susţinute proiectele PL”, a declarat Mihai Ghimpu.

    Liderul PL a mai spus că a tăcut prea mult pe perioada mandatului de preşedinte al Parlamentului şi preşedinte interimar. „Am tăcut pentru a nu pune la râsul găinilor activitatea Alianţei. Acum am să fiu acel care am fost toată viaţa, direct şi deschis. Nu mai vreau să stau la straja Alianţei atunci când văd că reforma înseamnă că scoatem omului „P” şi să punem omului „F”, a menţionat Mihai Ghimpu.

    În vara anului 2010, Parlamentul a redus taxa pentru deţinerea unei mese de cazinou de la 360 la 180 de mii de lei. Taxă fost menţinută până în luna februarie anul curent, când deputaţii au votat pentru revenirea la taxa iniţială. Motivul invocat invocat a fost că modificările la legea cu referire la activitatea cazinourilor au prejudiciat bugetul cu peste 5 milioane de lei. Pe 15 aprilie curent s-a votat şi crearea unei comisii parlamentare de anchetă pentru elucidarea acestor circumstanţe. PL a fost reprezentat în comisie de către deputatul Valeriu Munteanu. 

    www.info-prim.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com