• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă primul la urnele de vot

    Dorin Chirtoacă primul la urnele de vot

    05.06.2011  

    Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcția de primar general al municipiului Chișinău a venit astăzi de dimineață, în jurul orelor 8 la secția de votare pentru a-și exercita dreptul la vot.

    “Am venit cu gânduri destul de frumoase. Am votat pentru modernizarea municipiului Chișinău, pentru continuarea proiectelor începute acum 4 ani, pentru atingerea tuturor obiectivelor pe care ni le-am propus și tot ceea ce ne dorim să facem în municipiu și în republică”, a precizat candidatul PL.
    Întrebat de jurnaliști ce așteptări are de la acest scrutin, Dorin Chirtoacă a declarat că așteptarea este ca locuitorii în primul rând să participle la vot, “cu toții să participăm la aceste alegeri, astfel încât fiecare, să spună ce își dorește în următorii 4 ani de la primăria capitalei, de la primarul general, aceasta cred că este principala solicitare și principalul îndemn pentru ziua de astăzi”, a menționat Dorin Chirtoacă.

    Candidatul PL la funcția de primar general al municipiului Chișinău  a fost primul dintre candidații la funcția de primar care și-a exercitat dreptul la vot

    .“Ziua bună se cunoaște de dimineață,iar astăzi este o dimineață frumoasă. Nu exclud ca pe viitor să vin și la ora 7 la vot, dar acum îi îndemn pe toți locuitorii capitalei să vină să-și exercite dreptul la vot”, a conchis Dorin Chirtoacă.

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com