• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (video)Tinerii liberali au aprins lumina în casa familiei Brumă

    (video)Tinerii liberali au aprins lumina în casa familiei Brumă

    31.12.2010  

    În casa familiei Brumă din Grătiești, mun. Chișinău s-a aprins lumina, acest lucru a fost posibil datorită implicării Tineretului Liberal care au lansat o campania de caritate ,,Să fie Lumină!,, după ce  povestea Liliei Brumă şi a celor trei copii ai săi a foste larg mediatizată de Jurnal TV.

    Tinerii liberali au rămas impresionați de acest caz și  împreună cu primarul general al municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă, au conectat casa la energie electrică.

    Familia Brumă au mai primit în dar şi multe cadouri, haine, aparate electrocasnice, cărţi şi desigur jucării şi dulciuri. Iar facturile pentru energia electrică, în perioada de iarnă, vor fi achitate de municipalitate.

    Organizației de Tineret a Partidului Liberal au  desfășurat în paralel lucrări de proiectare și instalare a sistemului de alimentare cu energie electrică în interiorul casei.

    Acțiunea ”Să fie lumină!”  a fost lansată în data de 20 decembrie 2010 în cadrul  căreia tinerii liberali și-au propus sensibilizarea, atât a opiniei publice și a autorităților locale, cât și a agenților economici. Astfel, sponsori ai Acțiunii de caritate au devenit Editura ”Știința”, Vasconi Textil, Papir Print, rețelele de magazine Linella și Sofia, iar partenerii media: JurnalTV, Radio Vocea Basarabiei, Ziarul de Gardă și portalul de știri Arena.md.

                                                       

    Departamentul de Comunicare și Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com