• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal felicită toţi românii cu ocazia aniversării a 151 de ani de la Unirea Principatelor Române

    Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal felicită toţi românii cu ocazia aniversării a 151 de ani de la Unirea Principatelor Române

    25.01.2010  
    Cu prilejul aniversării a 151 de ani de la realizarea unirii principatelor române, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) adresează un mesaj de salut şi felicitare tuturor românilor.

    Unirea Ţării Româneşti cu Moldova, înfăptuită la 24 ianuarie 1859 prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza, reprezintă actul politic care stă la baza României moderne şi a formării naţiunii romane.

    Totodată, ziua de 24 ianuarie reprezintă o piatra de temelie a României Mari. Noi, urmaşii acelor timpuri de înaltă graţie naţională avem datoria de a duce acest ideal sfânt al poporului nostru mai departe, de a nu lăsa în umbră nimic din elanul acelor vremuri de glorie.

    În aceste condiţii, considerăm că constituirea Alianţei pentru Integrare Europeană şi trasarea drept obiectiv principal integrare europeană a Republicii Moldova, reprezintă un eveniment continuator al marilor realizări istorice care ne va duce cu siguranţă mai aproape de marele nostru ideal, unitatea poporului în cadrul Uniunii Europene.

    Tinerii liberali doresc românilor de pretutindeni un viitor strălucit şi plin de evenimente de înaltă conştiinţă naţională. Fie ca spiritul datei de 24 ianuarie 1859 să călăuzească, mereu, poporul nostru.

    Suresa: Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com