• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu readuce "Cupa Guvernului"

    Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu readuce "Cupa Guvernului"

    15.10.2009  

    Ministerul Tineretului şi Sportului a decis în cadrul unei şedinţe organizarea competiţiei de fotbal "Cupa Guvernului", rezervată formaţiilor de elevi în vârstă de 13-14 ani. „Este important să fie depistate din timp toate problemele ce ar putea crea dificultăţi desfăşurării într-un cadru organizatoric exemplar a celei de-a patra ediţii a turneului. Sper că la toate fazele lui - inclusiv cea finală,de la Chişinău - va fi creat minimumul necesar de condiţii pentru derularea la un nivel înalt a competiţiei”, a subliniat, în cadrul şedinţei, ministrul Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu.

    Şeful Clubului sportiv central „Dinamo”, Ion Bucur, a remarcat necesitatea unei colaborări operative cu poliţia rutieră în cazul în care cele patru semifinaliste vor reprezenta instituţii şcolare de la ţară. Potrivit oficialului, Stadionul „Dinamo”, locul disputării meciurilor finale pe 25 octombrie, va oferi un maximum de confort posibil tuturor participanţilor şi spectatorilor. Ceilalţi membri ai comitetuluiorganizatoric şi-au exprimat încrederea că vor fi aplicate în practicătoate posibilităţile de colaborare nu numai cu structurile statale implicate în buna derulare a turneului, dar şi cu noi sponsori, cei care deja şi-au creat un bun renume printre participanţii la ediţiile precedente.

    Potrivit ziarului "Timpul", „Cupa Guvernului”  este una din puţinele activităţi sportive organizate de către fostul executiv în sprijinul dezvoltării sportului în mediul şcolar. Ediţia din anul trecut a fost câştigată de echipa Liceului din Lopatnic (Edineţ). Prima lui câştigătoare a fost, de asemenea, formaţia din această localitate. A doua - reprezentativa Liceului „Minerva"din Chişinău.

    Sursa: Departamentul de Comunicare cu referinţă la ziarul "Timpul"

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com