• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Întâlnirea Organizației Femeilor liberale cu reprezentanții ALDE la Bruxelles, Belgia.

    Întâlnirea Organizației Femeilor liberale cu reprezentanții ALDE la Bruxelles, Belgia.

    29.03.2014  
    Pe data de 27 martie membrele Organizației Femeilor Liberale au avut o întâlnire cu reprezentanții Partidului ALDE la Sediul Central al acestuia de la Bruxelles.
    La eveniment au participat Noora LAMPINEN, asistentul administrativ ALDE, Andrew BURGESS, asistent politic ALDE și Karin Ringbom, responsabilă de Rețeaua ALDE GEN.

    În cadrul întrevederii, reprezentanții ALDE au făcut o introducere în istoricul și evoluțiile actuale ale Partidului, Programul electoral pentru Alegerile Parlamentare Europene din anul curent, precum și importanța promovării femeilor în pozițiile decizionale. În acest context, Dna Ringbom a menționat care sunt inițiativele de pe agenda Rețelei ALDE, printre care se numără Seminarul de la Berlin cu tema Menoratului în Partide, la care va participa si Președinta OFL, Corina Fusu, seminarul din Lituania și Barcelona.

    Dnl Burgess a prezentat care au fost cele 10 Reușite ale ALDE în Parlamentul european, printre care putem menționa : . Investirea în generația tânără, promovarea campaniei pentru o singură locație a PArlamentului european, ințierea unui Plan de acțiune împotriva homofobiie și discriminării, reducera costuriloe pentru telefonia mobilă peste hotare, extinderea și simplificarea Programului Erasmus Mundus ( a se vedea lista totală - www.aldeparty.eu ).

    Printre cele 10 Priorități pentru actualele Algeri se enumără: creșeterea economiei, susținerea reformei în sistemul educațional, reducerea cheltuielor în bugetul UE,un proces emigrațional deschis, promovarea unui nou Tratat al UE, ce ar fi unul mai transparent și democratic.

     OFL a fost reprezentat  de Eugenia IURCO, coordonator de Programe OFL, Viorica MARINA, președinta OFL sectorul Râşcani, Silvia SAVCA, președinta OFL, orășelul Codru.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    29 martie 2014

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com