• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Tinerii liberali din Cahul au sărbătorit Dragobetele

    Tinerii liberali din Cahul au sărbătorit Dragobetele

    25.02.2014  
    Sala Teatrului Republican Muzical-Dramatic „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul a devenit neîncăpătoare pentru tinerii care au fost invitați ieri, 24 februarie, de către Organizația de Tineret Cahul a PL pentru a sărbători Dragobetele – Sărbătoarea Dragostei la români.

    Petru Botezatu, președintele Filialei Cahul, i-a felicitat pe tineri cu ocazia Sărbătorii Dragostei și a menționat: „Partidul Liberal este consecvent în promovarea și realizarea dezideratelor sale și ale alegătorilor pe care acesta îi reprezintă. Chiar dacă PL nu este la Guvernare, partidul nostru are o atitudine constructivă față de proiectele care presupun într-adevăr evoluția țării în parcursul său european și, de asemenea, stă la straja respectării legii și a Constituției. O dovadă elocventă în acest sens o constituie sesizările depuse de deputații PL la Curtea Constituțională a RM, toate având o rezolvare pozitivă. Aș aminti în acest sens doar Hotărârea istorică a Curții Constituționale din 5 decembrie 2013, care a redat Limbii Române statutul de limbă oficială în Republica Moldova”.

    Vasile Urâtu, coordonator pentru Cahul în cadrul PL, a felicitat, la rândul său, tinerii, dorindu-le să fie sănătoși, veșnic îndrăgostiți și să se implice activ în viața politică din țară, pentru că doar astfel vom putea schimba lucrurile în bine la noi acasă.

    Momentul culminant al serii l-a constituit spectacolul de comedie „Cartierul latin”, prezentat de actorii teatrului, care are ca temă dragostea aparent imposibilă dintre doi vecini: un profesor universitar dedicat în exclusivitate științei și o femeie care încă nu și-a găsit iubirea vieții sale la cei 40 de ani pe care îi împlinește. Mesajul spectacolului, pe care l-au sesizat și tinerii spectatori, e că nu avem nevoie de prea multe lucruri pentru a fi fericiți. E nevoie doar de un bărbat, o femeie și multă DRAGOSTE!
    La finalul serii, cel mai norocos cuplu prezent la sărbătoare a câștigat o invitație la o cină romantică oferită de unul din restaurantele orașului.

    Departamentul Imagine și Comunicare al PL
    25 februarie 2014

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com