• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Valeriu Munteanu, Vicepreşedinte PL - Organele (in)utile ale verzilor

    Valeriu Munteanu, Vicepreşedinte PL - Organele (in)utile ale verzilor

    24.09.2013  
    „Seturi de lenjerie intimă pentru femei (adică chiloţi şi sutiene) şi borcane cu vişine conservate” asta este „prada consistentă şi convingătoare” a bravilor vameşi moldoveni, din ultima perioada.

    Activitatea vameşilor a fost însă puternic umbrită, în ultimul timp, de către cei din poliţie, care, după ce au descoperit un garaj unde un tânăr producea hârtie igienică de o calitate îndoielnică, au hotărât să arate imaginile întregii lumi, să vadă poporul, că poliţia lucrează şi are grijă de dosul  moldovenilor, ca nu cumva lumea noastră să se „accidenteze” atunci când merge la umblătoare.

    În acelaşi timp, dar în alt registru valoric, tiruri şi tiruri cu ţigări, produse la Tiraspol, sau aduse din China, sunt cărate zilnic peste graniţa de vest a Republicii Moldova prin contrabandă, iar acest lucru nu este văzut şi auzit nici de poliţişti, nici de vameşi, care în loc să curme aceste fenomene, care subjugă economia noastră, au obligaţia „sacră” (politică) să formeze şi să asigure coridoarele de tranzit pentru aceste transporturi.

    După formarea în această vară a coaliţiei pentru delapidarea averii statului, cazurile dubioase cu implicarea demnitarilor de cel mai înalt rang, inclusiv „şefu”, au fost trecute pe linie moartă. La fel, după reîmpărţirea sferelor de influenţă, se pare că organele de drept nu mai au dreptul să documenteze abaterile grave, ci au verde doar pentru micile găinării, lipsite de protecţie politică.

    P.S. Apropo de veceuri, un prieten foarte atent la detalii, mi-a spus că în toaleta unui reputat restaurant din centrul Chişinăului, cu specific popular românesc, se dă doar muzică rusească şi fiindcă este vorba totuşi de toaletă, este greu să apreciezi dacă este o dovadă de rusofilie sau dimpotrivă? Voi ce credeţi?
    Valeriu Munteanu, Vicepreşedinte PL
    Preşedintele Fracţiunii Liberale în Parlament
    sursa: munteanu.md


    Departamentul Imagine şi Comunicare al PL
    24 septembrie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com