• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Viceprim-ministrul în exerciţiu, Mihai MOLDOVANU, a participat la deschiderea ediţiei a XVII-a a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret

    Viceprim-ministrul în exerciţiu, Mihai MOLDOVANU, a participat la deschiderea ediţiei a XVII-a a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret

    19.04.2013  
    În cadrul evenimentului, Viceprim-ministru Mihai MOLDOVANU a menţionat că este onorat să fie prezent la un nou eveniment marcat în contextul Anului lui Spiridon Vangheli, şi a specificat că Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret  reprezintă un eveniment de mare anvergură pentru viaţa culturală din Republica Moldova.

    „Declararea Anului Spiridon Vangheli reprezintă expresia valorii inegalabile ale personalităţii si operei marelui scriitor Spiridon Vangheli, sau cum îmi place să mai spun Tatăl tuturor copiilor şi expresia recunoştinţei pentru ce a creat pentru ţară noastră, pentru dezvoltarea literaturii naţionale şi inserţia ei în literatura universala a copiilor.
    Acţiunea de astăzi este unica şi valoroasă, fiindcă aduce în lumina noi cărţi, noi personaje, autorii mult îndrăgiţi, noi povesti, poezii, opere care ai face fericiţi pe cei mai mici, dar şi pe noi ăştia mai mari care sunt iubitori de frumos şi artă.
    Mă bucur că tradiţia saloanelor de carte pentru copii a devenit deja o tradiţie frumoasă in R. Moldova, şi oferă diverse posibilităţi vizitatorilor: de a cunoaşte mai multe edituri din ţară şi de peste hotare, de a afla despre noi titluri importante de carte, de a participa la discuţii şi întâlniri cu scriitorii, la ateliere de creaţie şi concursuri, de a procura cărţi la preţuri reduse” a declarat Mihai MOLDOVANU.

    La final, Viceprim-ministru Mihai MOLDOVANU a ţinut să aducă mulţumiri celor prezenţi la acest eveniment, la fel a adus mulţumiri organizatorilor pentru buna organizare şi desfăşurare a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret.  

    La ediţia curentă a Salonului Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret sunt reprezentate peste 150 de edituri din mai multe ţări şi sunt expuse circa 15 mii de titluri de carte.

    Departamentul Comunicare şi Imagine
    19 aprilie 2013
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com