• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Mihai MOLDOVANU: "PL- rămîne unitar, în pofida provocărilor sorții și a frămîntărilor interne !"

    Mihai MOLDOVANU: "PL- rămîne unitar, în pofida provocărilor sorții și a frămîntărilor interne !"

    18.04.2013  

    Evenimentele de pe scena politică, mai ales din ultima perioadă nu m-au lăsat indiferent și cred că datorez cititorilor din blogosferă cîteva explicații:

    1.    Indiferent de cele întîmplate, cu cei cîțiva colegi  “mai aprinși” – nu lasă loc de interpretări - PARTIDUL LIBERAL a fost și rămîne unul unitar, acesta nu a fost părăsit de membrii săi. Întreaga echipă va lupta în continuare pentru cauza națională. Astfel, oare oponenți politici, chiar credeți că puteți jubila întoarcerea cu 180 de grade de la vectorul european !?  - Niciodată.
    Partidul Liberal rămîne consecvent ideii de unitate, ideii de Integrare Europeană, aflarea adevărului istoric, scoaterea la iveală a acțiunilor de corupție și altor metode de a sărăci și prosti poporul.

    2.    Vă veți convinge în zilele următoare că un partid adevărat, un partid cu valori naționale distinse, dobîndite foarte greu nu poate fi răpus de forțele meschine, străine interesului național. Prin urmare PL va demonstra încă o dată tuturor justețea proverbului: „Nu se schimbă caii în mijlocul vadului!”

    3.    Reformarea unui partid, mă refer la PL este un proces care se desfășoara în interiorul lui, nu prin declaratii publice. În PL acest proces a început cîtva timp în urma și dacă cineva are opinii diferite, corect ar fi să se discute la ședintele cu tematica respectivă, un proces care va avea finalitatea dorită la timpul respectiv.
    Schimbarea pornită în capitală va ajunge și în întreaga republică. Acest pas este unul tehnic și cred că nu a rămas mult ca să fie realizat, dar e nevoie în acest moment crucial pentru destinul European al RM, de multă răbdare și cumpătare. Astfel așa zisele “revendicări” vor dispărea în curînd, cum dispare negura întunericului la apariția soarelui.

    Îndemn membrii PL să dăm dovadă de maturitate și caracter, ca certurile să rămînă în familie iar preocuparea noastră de bază să fie viitorul acestei țări și a viitorului copiilor noștri avînd în față valorile liberale față de generațiile iubitoare de Libertate, Adevăr, Demnitate, Dreptate, Consecvență, Credință și Dragoste de Neam și Țară, în ultima instanță asigurarea dreptului la muncă și un trai decent.
    Mihai MOLDOVANU, viceprim-ministrul în exerciţiu al RM, vicepreşedinte PL
Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com